![]() |
Nowe statusy plx?
Z tego co wiem nikt jeszcze (ha!) nie wymyślił takiego tematu. Jeśli się myle to powiedzcie :) . Przejdzmy do setna. Macie jakies propozycje na nowe statusy czyli coś takiego jak teraz: posion, paralized itp. Moja propozycja to status strachu który by można załapać podczas walki z potworami strasznie wyglądającymi (nie umarłymi), np. ghoul, nekromanta, demon. Polegałby on na uciekaniu od danego potwora na kratke czy tam dwie. Możnaby się przed tym uchronić czarując czar modlitwy albo posiadając jakiś tam naszyjniczek czy przedmiocik np. ten krzyż z desert qusta (no quest spoling plxior). Jeśli macie jakieś pomysły walcie! Może ktoś wymyśli coś ciekawego i błagam nie róbcie tu burdelu, niech każdy kto się wypowie da swoją propozycje. B)
|
Wszystko fajnie, mamy duzo pomyslow, ale co z tego?
I tak pewnie nikt tego nie wysle do cipsoftu, ale jak juz mowimy to powiem: Zmeczenie (wolniejsze chodzenie, slabsze hity) |
Zmeczenie jest juz cos takiego na tibi, jak krzyczysz badz szybko machasz runam masz napis You are eXuastet czy jakos tak w kazdym badz razie oznacza to zmeczenie :]
|
Chodzilo mi o takie zmeczenie jak napisalem wyzej(np po tym jak biegniesz dluuugo np, Thais --> Carlin albo walczysz dlugo z potworem).
|
Cytuj:
|
@Bobi
po 1. Pomysl wziety z NWN (Nevewinter Nights) po 2. Demon nie jest nieumarły po 3. Piszę się sedna a nie "setna" |
średni pomysł bo na przykład jak by mieli blokowć knighci jak by sie bali i uciekali a pakowie by mielijuż kompletnie przewalone, co do postu drugiego to zmecznie nawet nie głupi pomysł ale coś mi tu za bardzo diablo zalatuje
ps. synek mowi sie SEDNO sprawdy a nie setno |
Boshe!
Już nadlatuje fala noobów. Pomyliłem się i co? Tobie się nigdy nie zdażyło. A pozatym macie podawać swoje propozycje A NIE KRYTYKOWAĆ INNYCH. I nie brałem pomysłu z ŻADNEJ gry tylko wymysliłem to jak byłem w supermarkecie.
|
@Up
Gratuluje Veny (weny?) tworczej xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |