![]() |
Co sie stało z Tibia dzisiaj????
Dzisiaj o godzinie 21:30 zalogowalem sie na chara i pojawilem sie na rOOku i nie wiem co sie dzieje moze mi ktos odpowiedziec??
|
Może zostałes zrookowany. :D
|
siema mialem 40lvl teraz mam 1lvl :P ale wszystko wroci do stanu z przed 9 rano ja sie ciesze bo dzisiaj najwarzniejsze co robilem to 2 h treningu nic pozatym :P
|
hehe C I Py cie zrokowali :P
a tak na serio który masz lvl? pojawiłeś się tylko na rooku czy masz tez rook smieci (ewentualnie nic) skille itp? Jeśli to jest wynik jakiegoś błędu to koniecznie wyślij wiadomość C I P O M |
Cytuj:
jak wszystkie to troche nie dobrze... sporo dziś zrobiłem :( [ALIGN=center]***[/ALIGN] [ALIGN=center]Czy jakiś modek mógłby scalić ten post z tym na górze??[/ALIGN] [ALIGN=center]***[/ALIGN] |
Wrr gamemasterzy nabruzdzili na Danubi... i zrestartuja server do stanu przed 9 rano :( :( jelopy wstrente nabilem dzis level i troche skilli .. wrrr torche zakupow itp .. ogolem 7 godzin grania !!! sic !!! i za co ja place tego pacca zeby sie wqrwiac na takich ludzi o_O .. najsmiesniejsze to bylo jak qmpel zobaczyl Walkora z 1 lvl na Rooku :D hehhe jedyne pocieszenie :)
|
X(
7h poszło w pisdu! |
A tak sie fajnie na bh expilo
|
Ale jest taka lipa ze to tylko Danubia i to nie wszyscy gacze!! i prawdopodobnie trzeba bedzie zaczynac od nowa grac tymi co sie cofneli i LVL i skille poszly sie je*** wraz z Equip'em:/
|
olollolololl O.o
nie grałem dzisiaj ale dowiedziałem sie na gg że podobno danubia została shakowana czy to prawda????????
|
O godzinie 22.45 wyskoczyl mi error jak weszlem na www.tibia.gery.pl. (No v7.21 tibia clients found ,hit detect tibia once you have a client running)co to jest?
|
To nie hack tylko jakis pierd****y Bug ktory skopal cala Danubie i Ci co zostali cofnieci to prawdopodobnie nie odzyskaja LVL, skilli i Equip'a:/
|
server zostanie cofnięty do sytuacji sprzed kilkudni :/
|
re up
Ci co nie odzyskaja lvl i skilli tzn beda mieli 1lvl? Wydaje mi sie ze danubia zostanie cofnieta do stanu sprzed 9 rano. Wszyscy beda mieli takie lvl i itemy jak o 9 rano. Dlaczego sprzed kilku dni? |
A ktoś może wie kiedy włączą Danubie? ?(
|
Jesli nie cofna tego to wszyscy ktorzy wrocili na rook'a bez powodu juz tam zostana z 1 LVL i ze skillami 10\10 i bez zadnego EQ:/
|
Orginalna Wiadomosc napisana przez GM Fad van Nal :
Danubia had a problem a few minutes ago, all chars that logged in went to Rookgaard. It is a bug and currently a server reset is in progress (state 9am cet). Po wiecej informacji zapraszam na : http://forum.tibia.4players.de/forum...hreadid=284894 ..lipa tyle grania :/ |
lol
zrobic cipow w jajco i powiedziec ze miales 70lvl elite palas mp arma i ze jestes na rooku i niech ci przywroca kto wie moze by przeszlo |
Wiem co się stało:
CIPowie zrestartowali nasz serv tak jakby to było od rana i to co robiłeś przez cały dzień było poprostu nieważne mogłeś wyrzucic na ziemię MPA a i tak byś wieczorem miał go. 8) |
Tak się składa, że teraz wszystkie światy są off.
No to sobie nie pograłem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |