![]() |
Galana / War against Ark's.
Daje link z wojny z Ark'ami, ktora miala miejsce w Styczniu b.r.
Na stronce mozna takze znalesc kilka innych screenow. http://www.members.lycos.co.uk/fakeya/ Aktualnie jestem zbanowany na Galance, wiec nie ma za duzo zdjec, ale staram sie uploadowac nowe ss'y na stronke co kilka dni wiec co jakis czas mozecie tam zerkac. |
Gratz
No jestem pierwszy :p Świetne ss bardzo mi sie podobają :cup:
Name: Jagaza :) Profesja: Palladyn :lucznik: Level: 13 ( zaraz 14 ) :cup: Magic level: 6 ( zaraz 7 ) :mag: |
fajne ss nice
1. znam cie z widzenia 2. tesh gram na galanie 3. slaby jestem bo dopiero zaczynam na galajie 9 sorc :( |
Qrde ja gralem na galanie (27 palek) sprzedalem wszytsko i kupilem troche uhow ;], walki toczyly sie troche w thais i zaliczylem fraga, 37 palek z red skullem i 39 knight... OWNED! ;]
|
@Maxx
a jaki masz nick? jestem zbanowany od 6 dni wiec dziwne ze mnie znasz z widzenia ;D @Jagaza tnx ;] @elite w tej wojnie z Ark'ami wszedl mi w droge ten 44 palek (Royal of Galana) wiec trzeba go bylo sklepac ;] a jakies 3 tygodnie po tym w Carlin mnie zaatakowal jakis 43 knight (ja dalej mialem RS) ale bylem tam ze swoja gildia akurat w "pewnych sprawach".. wiec sklepalismy go tez ;] @ALL wiecej komentarzy? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |