Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mam pytanko do modków, tylko dla modków (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2747)

Bossmanek 07-02-2004 23:06

Mam pytanko do modków, tylko dla modków

Mam pytanko do m0dernatorów , obok mojego upomnienia pisze jakies S.G co to znaczy i tak na marginesie to za co to dostalem????? przecierz jestem grzeczny :D :P ;) :] :)) :(

$corcerer 07-02-2004 23:45

S: Spam
G: pisanie głupot

Ktoś już mówił co to oznacza....

Raynold 08-02-2004 00:54

No i wybacz, Bossmanek, ale rzeczywiście piszesz często gęsto tylko po to, żeby posty nabijać (6.86 na tą chwilę...)

EDIT: 6.86 per day...

Gremlin 08-02-2004 07:14

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Raynold
EDIT: 6.86 per day...
+ ~50 ktore skasowalem ja
+ fakt ze zarejestrowany jest od miesiaca a pojawia sie aktywnie od tygodnia
+ fakt ze z tych 50 skasowanych wiekszosc byla w tematach gdzie poprzedni post byl w pazdzierniku/listopadzie

Przyklad glupot (w poscie gdzie pytanie odpowiedz bylo cos o blokowaniu GS e bomb udzielona 12 listopada)
Bossmanek szczeze sie dopisal w tym stylu:
No co wy gadacie glupoty, przeciez GS przechodzi przez bomby (to nie cytat tylko tlumaczenie z pamieci).

Bofedojo 08-02-2004 16:36

A co oznacza "Q"??Troche tego nie rozumiem bo np. ktos ma 2 literki i ma 1 upomnienie :/ .Troche to dziwne bo za 2 przewinienia 1 upomnienie, a nie lepiej by bylo za np. spam 1 upomnienie za spam i pisanie glupich postow 2 itd.

Hegemmon 08-02-2004 16:50

Oj nie chciało się regulaminu przeczytać zanim zaczeło się rozmawiać na forum?? no i trzeba czasami do niego zaglądać żeby zobaczyć czy nie był ostatnio updatowany( przez C I P jakoś niesmak mam po wypowiedzeniu tego słowa :D)
a gdzie jest ten niezwykle krótki regulamin którego przeczytanie zajmuje kilka minut? otórz tutaj on się znajduje i radze kliknij na link i przeczytaj.

Monoron 08-02-2004 18:10

Ale uż mu powieeeedzmy:
Q-gadanie o questach.
od literki.

Czkowron 09-02-2004 19:03

Fajnie, to w takim razie jeszce niewiem(y) co znaczy to "H" .Hamstwo ?? ;]

Hegemmon 09-02-2004 19:18

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez czkowron
ludzie zamknijcie ten temat bo będą tutaj takie posty nabijać
zadaje sie ze zamiesciłem link do regulaminu.. nie wiesz co znaczy H? ja też nei wiem zajrzyj do regulaminu do którego link podałem w tym poście:
Cytuj:

Oj nie chciało się regulaminu przeczytać zanim zaczeło się rozmawiać na forum?? no i trzeba czasami do niego zaglądać żeby zobaczyć czy nie był ostatnio updatowany( przez C I P jakoś niesmak mam po wypowiedzeniu tego słowa :D)
a gdzie jest ten niezwykle krótki regulamin którego przeczytanie zajmuje kilka minut? otórz tutaj on się znajduje i radze kliknij na link i przeczytaj.
z łaski swojejkliknij lna link umieszczony w orginale i zamkniejcie ten temat X(

Zaglada 09-02-2004 19:21

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez czkowron
Nie wiesz co to jest chamstwo ? Jeśli nie to otwórz sobie słownik wyrazów obcych i sprawdz, albo zapytaj sie mamy bądź taty.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34.