![]() |
Mam pytanko do modków, tylko dla modków
Mam pytanko do m0dernatorów , obok mojego upomnienia pisze jakies S.G co to znaczy i tak na marginesie to za co to dostalem????? przecierz jestem grzeczny :D :P ;) :] :)) :(
|
S: Spam
G: pisanie głupot Ktoś już mówił co to oznacza.... |
No i wybacz, Bossmanek, ale rzeczywiście piszesz często gęsto tylko po to, żeby posty nabijać (6.86 na tą chwilę...)
EDIT: 6.86 per day... |
Cytuj:
+ fakt ze zarejestrowany jest od miesiaca a pojawia sie aktywnie od tygodnia + fakt ze z tych 50 skasowanych wiekszosc byla w tematach gdzie poprzedni post byl w pazdzierniku/listopadzie Przyklad glupot (w poscie gdzie pytanie odpowiedz bylo cos o blokowaniu GS e bomb udzielona 12 listopada) Bossmanek szczeze sie dopisal w tym stylu: No co wy gadacie glupoty, przeciez GS przechodzi przez bomby (to nie cytat tylko tlumaczenie z pamieci). |
A co oznacza "Q"??Troche tego nie rozumiem bo np. ktos ma 2 literki i ma 1 upomnienie :/ .Troche to dziwne bo za 2 przewinienia 1 upomnienie, a nie lepiej by bylo za np. spam 1 upomnienie za spam i pisanie glupich postow 2 itd.
|
Oj nie chciało się regulaminu przeczytać zanim zaczeło się rozmawiać na forum?? no i trzeba czasami do niego zaglądać żeby zobaczyć czy nie był ostatnio updatowany( przez C I P jakoś niesmak mam po wypowiedzeniu tego słowa :D)
a gdzie jest ten niezwykle krótki regulamin którego przeczytanie zajmuje kilka minut? otórz tutaj on się znajduje i radze kliknij na link i przeczytaj. |
Ale uż mu powieeeedzmy:
Q-gadanie o questach. od literki. |
Fajnie, to w takim razie jeszce niewiem(y) co znaczy to "H" .Hamstwo ?? ;]
|
Cytuj:
zadaje sie ze zamiesciłem link do regulaminu.. nie wiesz co znaczy H? ja też nei wiem zajrzyj do regulaminu do którego link podałem w tym poście: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |