![]() |
Ja pirer....
Dziś rano chce sobie zagrać w TIBIE i nie chce wczyac mojegu kodu ;( :( ;(
pomuszcie mi jak wczytać sie do TIBI (nawet nie chce wyszukac nejma i w kturym gram swiecie!!! HELP HELP HelP hELp!!! |
wszystki swiaty sa wylaczone
tez tak mam a dlaczego sa wylaczone? |
OK juz wiem a kiedy włączą sie światy???
A ja dzisiaj rano jeszcze se grałem i było wszystko spoko??? |
Hej hej. Uspokójcie się już jest chyba 3 temat o tej tematyce. To że wyłączyli Tibię "nie znczy że trzeba się wyżywać na forum".
|
rano mozna było grać spokojnie ja se gralem itp . a potem chcialem zrobic se runki chce zmienic postac a tam niechce sie lista charakteruw wgrac wchodze na tibia.com a tam OFF ...zostalotylko czekac na up:P
|
hmm....Mam to samo i niewiem co jest chcem se pograc a tu nic :O
|
Due to technical problems the gameworlds have to stay offline for approximately 3 hours. We work to resolve the issue. You can still play on the gameworlds located in the US but you cannot login anymore. Sorry for any inconvenience.
Your CIP Team tak trudno zajrzec na tibia.com ??? dlatego nie tlymacze pozagladajcie sobie do slownika przez czas kiedy tibi nie bedzie ! |
I po co ten temat zakładaleś ja pierwszy o tym problemie zalożyłem i trzeba było tylko poszukać a nie śmiecić fajnego forum :)
A problem jest taki że poczekasz 3 godziny żeby odpalić gre tak na tibia com pisze :) |
ktory to juz temat? 5?10? zamykam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |