![]() |
Krakusy! Skąd jesteście???
Nie chodzi mi o wasze dokładne adresy ( wojtek lat 12) tylko pytam z ciekawości być może chodzimy do jednej szkoly albo jesteśmy sąsiadami
(pozdro Roman the!) Dla przykładu: mieszkam na Mistrzejowicach i chodze do gim 50 P.S co do dwunastoletniego wojtka to na serio nie chce sie z nikim spotykać. |
A nie lepiej spytac "kto jest z krakowa"? Ja z tego forum znam tylko walrocka (chodze z nim do klasy), barona kaldricka (mieszka kilkanascie bram dalej ode mnie, oficjalnie siedze z nim w lawce na spotkaniach do bierzmowania), wieszoka (dzielnica obok mojej) i nightwalkera (2 ulice dalej a go nie widzialem :P).
|
No no no... pamiętajcie, że Wasz ulubiony mod też jest z Krakowa (większość czasu tam, niż w domu rodzinnym ;P ) ^^
Miasteczko studenckie AGH ofkoz :> |
@Up
Jak ja dawno nie widziałem tych studentów AGH na miasteczku, wylegujących się jak foki w lecie, jak chodziłem na Judo na Wiśle, to tamtędy przechodziłem;p @Topic Jestem z Azorów. |
ja nic nie będe mówił... ide po korytażu w budzie... i wszystkie koty gadają o tibii -.- większość gada coś w tym stylu "wczoraj zabił mnie pikej*" , "wyszedłem wczoraj z rooka" etc.. więc jak sie przyznam skąd jestem.. wstyd do bydu będzie przyjść :D:D
*pikej - noob language plx =] |
Coz na pierwszy rzut oka odpowiedz nasowa sie sama: Krakusy! Skad jestescie? - Z krakowa, right? No... chuba, ze liczyc Krakusow, ktorzy przejazdem zachaczyli o inne wsie Rzeczypospolitej... To wtedy otrzymuje sie Krakusow pochodzenia (chwilowo) warszawskiego...
|
A ja jestem z NOWA HUTA city;] i jestem z tego dumny!!:D
|
Ja jestem z Borku Fałęckiego, i chodze do Gima nr. 24 :D
Zapraszam do Borku Fałęckiego jeśli jesteś za WISŁĄ :D |
:p
a ja jestem z Nowej Huty :P os.Strusia ;)
|
k to ja napisze wiecej Nowa huta Gimnazjum 41 kolo kosciola ARKA
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |