Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vampire hunt ankrahmun (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27554)

Shinjix 27-02-2005 02:24

Vampire hunt ankrahmun

Vamp hunt
ekipa:
ja Nataku-Master Sorc(skille, eq i reszta w filmiku)
Lord Karrak-elite knight 32 level skille 70/70

miała byc większa ale ja nalegałem, bo chciałem szybko level wbić :)

Vamp hunt

Zielevitz 27-02-2005 07:23

hehehe coś działy ci sie pomyliły

Acid 27-02-2005 07:42

Filmik dobry, dział zły.

-Res- 27-02-2005 08:06

Wystarczy przeniesc :)
A filmik zaraz obejrze

-=DanieL=- 27-02-2005 08:21

-.-"

nic ni link do filmiku ni zdjęcie "x" :((( wklej ss'y : P

Adamsik 27-02-2005 08:28

Filmik taki sobie. Tylko ze strasznie sie baliscie na poczatku. Ja tam sam expowalem bez zadnych problemów. ;)

Tryt 27-02-2005 08:30

nice

bardzo dobry film.....dosc dlugi ale spoko

@for all: "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy" :D

Shinjix 27-02-2005 10:39

a do jakiego działu wkleiłem??? Bo u mnie było w filmach.... A coś mi się pierniczy forum ibia.pl, bo we wszystkich tematach mam 0 odpowiedzi i działy sa pozamieniane...... Wirus??? :D

Lord Karrak 27-02-2005 11:45

Heh...

Chyba nam troche filmik nie wyszedł... gdybyś oszczędzał Hmm to na 100% zdobyłbyś Advance w Levelu na Vampirach, ale nie, Ty musiałeś walić z Hmm'ców w szkielety, albo 'dobijać' potworki waląc po 7, 1, 4 zamiast poczekać aż ja dobije. Cóż, co się stało to się nie odstanie. Na przyszłość inaczej to rozergramy ;). Zapamiętaj, że masz sobie kupić czar 'Energy Beam', bo chodzisz z 800+ many i nie wykorzystujesz tego tak jak sie powinno wykorzystywać :P.
To właściwie wszystko... aha i weź ty sie stary uspokój biegasz ****a w tę i nazad i sie dziwisz, że giniesz. Stój w miejscu a nie podlurowujesz potworki i tracisz SD na jakies mumie, vampy itp.

Filmik tragiczny, ale poprawimy nie załamuj się ;).

Pozdro

Lord Karrak 27-02-2005 12:00

Heh...

Troche nam filmik nie wyszedł... widać, że razem nigdzie nie chodzimy bo nie jesteśmy wogóle zgrani. Podajmy przykład. Stoję i czekam na Ciebie, aż pójdziemy na niższy resp, ale Ty stwierdziłeś, że tam jest jeszcze jeden vampir. Napisałem Ci, że tam są tylko 2 (które już zabiliśmy), a ten ****a dalej się pcha... wiem, że chciałeś, aby filmik był Hardkorowy i wogóle, ale na litość Boską dbajmy o własne bezpieczeństwo! Jeszcze kilka uwag:
  • KUP SOBIE TEN ***ANY CZAR 'Exori Vis' BO MASZ 800+ MANY I SE Z TYM CHODZISZ I GÓWNO Z TEGO MASZ...
  • NIE TRAĆ HMM NA DOBIJANIE! ŚPIESZYŁO CI SIĘ GDZIEŚ? TRUDNO BYŁO POCZEKAĆ, AŻ JA DOBIJE?
Stary naprawdę bez urazy, ale to tak na tym filmiku widać... mówie Ci, oszczędzaj i nie szalej, a zajdziesz naprawde wysoko. Tak dobrze sie zapowiadałeś, a tu widzę panika na huntach. Nie przejmuj się nad tym popracujemy i będziemy za***istą ekipą high-levelową ze Zgorzelca!

Pozdrawiam

Shinjix 28-02-2005 20:05

@Lord Karrak
Aleś mi dogadał... Zakopie się w piaskownicy :D

A tak na serio to straciłem chęci do gry, bo przez buga w grze straciłem 200k....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:44.