![]() |
Jak się żyje Hiberni
NArasie niebede wklejał ss-ów bo niejestem dobrm knajtem Narazie :P . Powklejajcie pare ss-ków będe wdziączny jeśli to bedze quest.
Name :****** Status : Knight Lvl : 10 Skille : **/** |
co ?
Co to jest ???? :ban:
|
Ehh
Jak zakładasz temat to ty pierwsyz powinieneś wkleić ss'y....
|
Czekam na ssy... jak bedą zedytuje...
|
Cytuj:
|
po pierwsze: naucz siepisac....
po drugie sam powinienes wkleic jakies ss... |
Poco zakładasz temat jak niewklejasz ssów?
|
To jest twoj 2 temat taki sam
1 jest z 12 tematow nizej Jezeli chcesz zrobic temat z danym swiatem, rozpocznij, nawet jesli ss'y nie sa najlepsze |
Troszke bez sensu temacik skoro nie ma ssow!! :p
Po co zakladasz temat skoro nie ma ssów!OmG!! Czy ty chesz :ban: Imie xxxx Serwer Lucera Level 17 Magic Level 28 Skille 17/20 Profesja Sorcerer >>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<< :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: |
Omfg nie lepiej zrobić wiekszy lvl i pokazać samemu coś? Czy widziałeś jakis temat który jest bez ssów? Owszem jest dużo noobów zakłada takie tematy ale Modelatorzy je wykasowują i daje punkty karne :p
|
-.-
Pod soba masz sski z Hiberny...
|
fajne skrin szoty :)
proszę o więcej :p |
sorki za double posta ..ale chyba wszyscy zlekcewazyli ten temat..a trohe sie narobilem z ymi zdjeciami :/
poprawie 2 lini ktore mi sie nie uruchamiaja jak obrazki...zeby nie bylo ze tylko lamentuje :P 2 vamp http://members.lycos.co.uk/beny85/hiberna/vamp%202.jpg i moj lnv na "nowym" charze http://members.lycos.co.uk/beny85/hiberna/51%20lv.jpg dobra 2 raz topicu nie bede podbijal..chyba ze po edit sie podnosi ..w co watpie. Chcialem tylko powiedziec..ze dzieki waszemu wsparciu stwierdzam ze nie ma sensu meczyc sie nad wycinaniem ssow, i robieniu czegokolwiek ...dzieki za wszytkie odpowiedzi ...LOL ...widac bede jak zawse z nudow na to forum zagladal ..no ale takie zycie jak polowa osob jest opryskliwa wobec innych ...i pottrafioa tylko obelgami zucac. |
tez mam wrazenie ze to jest bez sensu:)
|
omg... to naprawde zalosne...
nOOb plx |
Pytanko
Mam Pytanko jak zrobić żeby ss'ki były duże a nie takie maciupeńkie??
jeśli odpowiecie to wstawie też pare swoich ss'ków |
"Najp[ierw odpowiedz sobie na jedno wazne,zaj**e wazne pytanie " z jakiego serwera kozystasz :P
Bo jesli mowisz o tym ze ssy sa male mimo ze chcesz calosci wstawic to po prostu serwer pomniejsza je (moje zdanie 30% pewnosci) A jesli coi chodzi o moje ze sa male to ja je poprostu wyciolem zeby sie szybciej ladowalo. Cytuj:
do innych "nobow" darujcie sobie takie komenty..to wlasnie one sa zalosne ..nie podoba sie to nie pisz i tyle. |
Deaf fajne SS'y
Ale tematodawca...:/ mógłby sie bardziej postarać... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |