![]() |
Nareszcie 50 lvl Na Rooku !!!! by "Dziewiczy Instynkt"
Po półtoraletniej grze wreszcie nabiłam długo oczekiwany 50 lvl !!!!
Prawdopodobnie to będzie mój koniec gry na Rookgaardzie Powodzenia obecnym i przyszłym Rookstayerom ... HAIL Rookgaard !! !! !! !! http://ur-les.w.interia.pl/szablon_obrazki/UO0004.jpg |
Gratz~!!!!!Jestem z ciebie dumny :P btw.jeżeli kończysz gre na rooku to zaczynasz na mainie??:D
|
wielkie gratz. Masz może filmik, bo pamiętam jak oglądałęm z okazji osiągnięcia 49 levela. Szkoda, że to już koniec twojej przygody z rookiem
|
•°”˜¨¨˜”°•CONGRATULATIONS•°”˜¨¨˜”°•
teraz tylko 100 fishinga i lecimy na solerze :)) |
luuudzie, ja nie mogę takiego lvl na mainie zdobyć, ale gratz, szkoda, że nie będziesz już grała, może kiedyś przegonilabyś Sunrise'a
|
Gratuluje i respect dla Ciebie :) bo ja bym tak długo na Rooku nie wytrzymał :P
|
lol
najbardziej mi si podoba twoje EQ :P
@Topic Gratz wielkie..nie koncz teraz :D idz se na maina :P I sie zdobadz jeszcze jeden lvl wyzej :P jan ie iwem jak to jest , ale sie hcyba wtedy dostaje te cale zalegle hp czy jak ?? |
GRAAAATZ!!! To teraz wypadałoby wejść tą postacią na maina :>
|
gratz
grtaz na prawde
p.s. nie rozumiem jak mozna tyle grac na rooku ja juz myslalem ze sie pozygam po 1 dniu grania na nim 8o Steel Birthblade Pallek :lucznik: Azura |
Jakie kolesie ej! Przecież jak wyjdzie tym charem na main to jej i tak zejdzie na 8 lvl. W każdym razie według mnie ;)
@topic Congratulation! :P |
@ Ariaziel
Jak wyjdzie na maina to nadal ma 50 lvl ale hp i mana zostaja takie jakie ma na rooku a nie sie wyrownuja... Gratulacje !! :D |
No naprawde wielkie gratulacje dla Ciebie Instynkt. Niezła jesteś. Nie wyobrażam sobie grania aż tyle żeby nabić 50 level na Rookgardzie:). Pewnie gdybyś wyszła z Rooku na 8 lvl do byś teraz na Mainie miała ponad setny level:).
|
hmmmm Zastnawiam się gdzie jest to miejsce, w którym stoi Dziewiczy Instynkt ;) Chyba to nie jest miejsce na częsci dla pacc bo Instynkt ma freee account :p Jak ktoś wie to niech mi wyjaśni. Bedę wdzięczny B)
|
na maina tym charem napewno nie wyjdzie... strata chara...
tak wogule to ciekawi mnie, ile uzbieralas kasy na rooku? |
oo.OO
Gratz!! wiedzialem ze kiedys nabujesz ten lvl :)
|
Serce mi szybciej bije ze szczęścia tego co dokonałaś :] ... Nie wiem co dokładnie powiedzieć... Ale serce mi się też kraja z tego powodu, że kończysz :(
|
Gratuluje 50 lvl. Teraz widać że nie tylko faceci potrafia grać w Tibie wkońcu kobiety są bardziej zdeterminowane w zdobywaniu określonych przez siebie celów B) ;)
|
:) :) :) :) :) congratulations :) :) :) :) :)
a jakie skile??? |
Cóż powiedzieć....
Przyłączam się do pozostałych gratulacji....ale nie musisz definitywnie konczyc gry na rooku...od czasu do czasu można wejść i zarzucić expem;)
|
gratz ja tylko nabilem na roku 21 lvl i mi sie nie chcialo , gratulacje za wytrwalosc ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |