![]() |
Wy***iste XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX guwno tu widze a chcialbym :(
|
Ja tam X'ow nie mam i wszystko widze :P niewiem jak inni
no postarales sie fajne ss'ki :) nawet jestem na wiekszosci :o :D |
Polish power -.-
I po co udawac ze polska to najlepszy kraj ? Hitler tez tak robil i jak skonczył.. |
Cytuj:
|
Ha za***iemy ich
No to sie zaczelo. i dobrze trzeba tym dumnym szwedom pokazać kto tu rzadzi HAHAHAHA. Jajihev to ciota jakich malo a reszta to pionki HAIL POLASKA!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kali mieć Kali chcieć ..-.-' |
Podobno najwieksza nawalana byla na Edron...
W ab tez paru szwedow padlo... |
wiecie co... żal mi dupe sciska, jak widzę coś takiego...
dla mnie wojna, to potyczka gildii o panowanie lub inny sensowny cel, a nie to, gdy banda lov levelowych polaczków-noobów przebiera sie w narodowe barwy i wykrzykuje nacjonalistyczne hasla przciwko swe/br/itd... jestem polakiem, ale do takich rodaków wolę sie nei przyznawać... co przeszkadza szwed, ze jest inny? watpie, ze czyms komus zawinil, a ci kretyni drą morde 'kill swe, swe noob'... tak naprawde, to pl noob :[ |
Znowu wojna.... Kiedys bylem dumny ze polacy walczyli ale teraz robi sie to nudne ;/ Na kazdym swiecie polacy walcza... Porywaja sie z motyka na ksiezyc... nie chce mi sie pisac bo to zalosne jest. Boltan, Boltina powodzenia w wojnie!!!
|
Troche za mało akcjii zrobiłeś (na screenach bo filma nie oglądałem);)
Jak bym widzial na Pandoria :P identyko nawet to samo miasto i stroje -.- i tez ze szwedami tylko niewiem jaka tam przewaga lvlowa :) |
Cytuj:
Elite ...mówi się z motyką na słońce :P |
Ech, gdy była walka pod bramą Ab'Dendriel przechodziłem i z ciekawości zerkałem na przebieg "bitwy". Za bramą stali polacy a przed szwedzi. Znalazłem się więc razem z bandą szwedów. Nie mieszałem się tylko stanąłem z boku i przyglądałem się aż tu nagle "You lose 54 hitpoints due to an attack by a Boltina." 8o Następnie leciały we mnie HMM, Bolty, SD i sam nie wiem co jeszcze, a to wszystko od Polaków :p Ale skąd oni mogli wiedzieć Później dostawałem msg od szwedów w tym także od Jajihev'a, szkoda że nic nie rozumiem po szwedzku :S
|
nie wiem co o tym powiedziec zal mi innych a polakow pokibicuje :P tylko zeby corlic tam pokaral
|
heh Voltar, Yeru a moze zwykly THIEF!!!
ty geju jeden niech wszyscy sie dowiedza ze zaje****ś mi b sworda k legi cru helmet i niech sie rowniez dowiedza jak sciemnailes ze cie zhakowali po czym zaczales sprzedawac o co mi ukradles ty pie*****ny ch**u
dlaczego na ss equipa nie pokazales chetnie bym popatrzyl co tam masz -.- inni chyba tez |
Na tych SSach gó*no widać! Po cholere taki badzew dawać? Pare małych mid&low lvlowych sprzeczek nic duzego. A to w dp? Co to ma wogóe być? Porażka. Co do wojny mają chłopaki racje w końcu szansa dochapać się do władzy bez korków. A wojna to wojna...
|
Na screenach za dużo akcji nie ma. Moge nawet powiedzieć że mało.
BTW. po co robisz screena z tego jak wpsiujesz passy? |
Ehhhh jak można wklejać screeny z low lvl "Polakami" ubranymi na biało czerwono i stojącymi w depo i mówić, że to screeny z wojny.... No szlak mnie trafia... A największe bitwy miały miejsce w bramie do Ab'dendriel i na Pustyni oraz Otlaw Camp. Na Edron i w Venore odbyły się tylko pojedyncze potyczki. Ludzie myślcie zanim coś zrobicie, na tych screenach nie ma ani jednego Polaka który normalnie brał udział w bitwie...
A i jeszcze jedno niewiem czemu ale zawsze jak dochodzi do wojny to masa "Polaczków" dostaje szału i chodzi i zabija wszystkich swe... A to była tylko wojna pomiędzy 1 Polska Gildia, a 3 Szwedzkimi, a nie ogołem wytępić all Szwedów... |
Nic
Nic dodać nic ująć ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |