![]() |
Beholder solo 10 level knight
Oto link do filmu Tu jest Film
Komentujcie. Wiem, że słaby film, taki krótki bo był mass kick zaraz po zsolowaniu, a kiedy się ponownie zalogowałem zabiłem jeszcze z 10 beholderów, loot to two handed sword i troche kasy, ale nie włączyłem tibicam. Komentujcie plz |
Filmik lipny :/
ale dzięki za pokazanie fajnej miejscówki :D |
Spoko filmik jak na 10 lvl ^^. Przypominal mi stare dobre czasy kiedy ganialem z 2handedem... :D.
Mapka tez sie przyda :> Thx |
spox filmik
aha, mam wrażenie, ze ten napis "no i udało się" cały czas miałeś przgotowany :D :D :D |
Hehe nawet fajny i troche smieszny. Mialeś duuużo szczęscia ze tak malo w ciebie nawalał ten beho. Potrafi dosc mocno uderzyc z tej magii a ty tylko pare razy dostałeś. Gratz dla ciebie :)
|
Ładnie
GZ. Ja tu umiezscze tez swoje bh ;p 12 lv mie nazekac na skille bo zaczynam trenować. B) Oto link
http://s26.**************/d.aspx?id=1...41ZB5J785CN4IL coment plz |
Jakie było przesłanie tego filmu do widzów? pokazanie fajnej miejscówki? lipnego lootu? Na przyszłość: zamieszczaj coś konkretniejszego ;/
|
Dzięki za komentarze. Miejsce wiem, że fajne, ale się zdziwiłem, że go nie znacie, jeśli chcecie, moge zrobić film jak tam dojść. :]
@Acid: Zrobiłem ten filmik, aby pokazać, że 10 level knight może rozwalić beholdera. To moj 1-wszy beholder !! Zrobiłem film jak dojść do tego beholdera, niestety skończyło się dla mnie TRAGICZNIE :P Część 1-wsza (tragiczna) Część 2-ga (ta lepsza) |
GZ :cup:
Nic więcej nie mozna powiedziec ;) |
dobra robota
spoko robota jak ktos powiedzial mi tez przypomniales jak kiedys bylem sorcem na 10 lvl ;) a tera to juz knight 25 lvl :D ale spoko film fajny i fajne miejsce tez pojde tam z solowac tego beho balem sie ale widac ze tera moge spoko isc :p dzieki temu wiec nalezy ci sie :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |