![]() |
Hero i necromancer
CZy opłaca sie na nich expić... mam 25 lvl i nie wiem co ze sobą zrboić jestem ciekawy czy pokonam te stwory choć nec nie porównuje do hero ,,,,bardzo mnie ciekawi styl walki hero i czy często wypadają jakieś przedmioty...i gdize wystepuje ,,
|
1) By expić na nekro/hero musisz posiadać PACC'a (Co to jest to chyba wiesz)
2) Hero jest silniejszy od nekro (tak w woli szczegułów) 3) Na 25lev może sobie jakoś z nekro poradzisz, ale z hero na pewno nie. 4) Nekro występuje na Darashi i Edron zaś hero tylko na Edron 5) Droga do Nekro & Hero nie jest łatwa :P 6) Oj, opłaca się na nich expić :) 7) Wypadają dość ciekawe itemy, BoH, C-set, C-Arm, Crown helmet, C-Shield, FS, i inne duperele 8) Lepsze itemy wypadają dośc żadko, choć masz szanse skompletować full c-seta na 1 Hero Huncie :P |
kuźwa
nie dośc że my free acc.. mamy gorzej we wszystkich sprawach to jeszcze na wszystkie potworki nie moge sobie chodzić,... Moim zdaniem kto gra za free jest wytrwalszy,.mniej uzależniony, więcej traci miej zyskuje troche lipa noale co zrobić !!!!!!szkoda :] da sie przeteleportować potworki albo jakoś coś zrobić z nim żeby przesłac go na inną wyspę :))) gupie pytanie co :]
|
Cytuj:
|
Z innej beczki.
Jaki lvl i skill dla knighta byłby najlepszy, aby huntowac se na necro.
No i może to samo do mojej wiadomości o hero. |
@up
Knightem nieoplaca sie chodzic solo na necro (i blokowac tez), a z hero to se raczej solo zbyt predko niedasz rady ^^, hero sie blokuje knightem a nie expi sie na nim |
@up
W woli scisloci mozna ladnie i efektywnie expic knightem na Hero. Wystarczy ze masz dobre eqp, skile i jestes high levelem z explo. Ostatnio widzialem jak expila tak Semiramida [Secura roxxx :)] |
To moze zapytam przy okzji bo nie chcem zakladac nowego tematu:)
Czy knight ze skillami 76/76 na 40 lev, eq :c-armor, k-legs, crusader helmet, vamp shield ( mozliwe ze bedzie demon shield jka starczy mi kasy :P), fire axe, bohy i platinum amulet moze blokowac hero ? Mam zamiar isc z druidem 40 lev 55 mlv Z gory thx za odpowiedz |
Cytuj:
najlepszy=najwyzszy czyli im wyzszy lv i skill, tym lepszy. myslalem ze to oczywiste....... |
Cytuj:
@coldfire Ja blokowalem hero ze skilami 70/68 na 40 lvl z gorszym setem niz ty masz :) wiec spoko dasz rade |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |