![]() |
Jak to robicie?-Do zespołu Tibia.pl
Siemka!
Zastanawialo mnie ostatnio, jak przeprowadzacie wywiady z CipSoftem? Tzn. E-mailem? chyba za dlugo? Czyli jakim komunikatroem sie poslugujecie podczas rozmow z CipSoft? I jeszce jedno czy ktos wie, czy mozna ich odwiedzic? MAm rodzine w Regensburgu i na te wakacje jade tam na 2 tygdonie i mnie ciekawi czy moglbym pojsc do Cipsoftu? Wejsc zobaczyc jak pracuja i tak dalej? (jesli ktos z Tibia.pl moglby zapytac :] ) PS. Jesli w zlym dziale prosze przeniesc. |
wywiad to wywiad-konkretna osoba się umawia e-mailem lub czym chce na spotkanie (na czacie, jakis komunikator itp.) i zadaje pytania...
Odwiedzić mozna(zależy czy cie wpuszczą, czy nie), możesz kupic PACCa z ręki do ręki itd. |
Chodzi mi wlasnie o to zeby wpuscili :] mozna by zobaczyc jak to wyglada od srodka, a PACC'a tez bym wtedy kupil :D
|
Cytuj:
|
Niemiecki ucze sie 4 lata, z niemcem sie dogadam :D mysle ze w jakis 65% umiem po niemiecku gadac, a angielski to inna sprawa w szkole od 6 lat+prywatny od 3 lat wiec mysle ze jezyki potrzebne znam. Myslalem tez czy niedalo by sie pomoc Im jakby mnie wpuscili niewazne jak ale jakos pomoc :D
-+EDIT+- I czy jesli by np. ekipa sprawdzila by moja wiedze o Tibi i tak dalej to mozna by bylo sie starac o GMostwo? Od czego to mzoe zalezec? |
To pytanie o GMostwo prosze traktowac powaznie ja sie nie zbijam czy cos. Jakie wymagania musi spelniac osoba aby mogla zostac GMem?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |