![]() |
Pomocy! Tibia mi się psuje!
Gdy gram w tibie nie widać mojgo paska życie(tego co jest nad postacią) ani nie widzze nicku od innych!! rATUJCIE co mam robić?
|
najlepiej przeinstaluj Tibie a jak to nie pomoże to format c: może bedzie potrzebny, ale założe sie że to wina Tibii :D
|
Chyba wystarczy tylko w "Options" "General" zaznaczyć 4 'rzeczy' oprócz Tibia Classic Controls.
|
Ctrl + N ??? .......
|
Options+generali zaznaczyc show name of creatures.
|
Cytuj:
Albo wcisnac kombinacje ctrl-n. Dla tego pana upomnienie +6 za pieprzenie glupot. |
Cytuj:
to bedzie jeszcze gorzej, mialem to samo jak kliknalem "CTRL+N" to mi wogóle tibia sie zawiesila ;/ zrestartowalem kompa....... i tibia przestala nagle dzialac!!!!! ale cóz... zrobilem formata i dziala :D ja polecam format :D |
okropne :o ja tez tak mialem, i musialem kupic nowy komputer. ale uwazaj! nie starczy taki zwykly komputer, tibia zacznie ci dzialac normalnie jak wydasz na kompa conajmniej 5 tysiakow
|
Ja pier.......coza noobstwo
chyba was po***alo............
coza nooby.... kupic kompa lOL trzeba byc po***any ^^ wystarczy wcisnac: sprubuj tak ctrl+b ctrl+n sprubuj tak i bedzie dzialac a nei wy *******icie o jakis formatach ja tak na cafe robie zeby niku niewidzieli................ |
taaa.. najlepszy sposób poloz na depo golden legs, DSm i e-plate
i nacisnij ctrl + clone moze cos ci sie z klonuje .... CTRL+N I KONIEC KLOPOTU bez komentarza -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |