Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DR.UTi
PO 1 Mam prośbe do któregoś Modka :) ( Evul Banator Pobudka:>) ...Dajcie do regulaminu taki punkt:
* Jeżeli ktoś pisze iż przedstawiony fake jest jego pierwszym, żaden forumowicz nie powinnien obrażać jego osoby, ani jego twórczośći. Tzw " Akt besztania"
|
Doh, czyli mam napisac, ze wszystko jest ladne, piekne itd.? Lepiej czasem napisac, zeby sie wiecej za to dany user nie bral bo nie ma weny/talentu do takich rzeczy.
Cytuj:
świadczy jedynie o tolerancji, wychowaniu i rozumowaniu danego użytkownika.
|
Czyli jesli zbesztam go hmmm... jakby to nazwac, Zalorzmy, ze wymienie mu wszystkie bledy w mniej delikatny sposob zle rozumuje? Sorry, ale co ma do tego to, ze jest to pierwsza praca danej osoby? Nie moze sie zapytac, kolegi/kolezanki czy warto wrzucac na forum swoje "bochomazy"?
Cytuj:
Za powyższe przewinienie : 9 ptk ostrzeżenia.
|
Moze od razu pernamently ban?
Cytuj:
I jeszcze miło by było aby przy rejestracji obecny byłby mały test IQ, który byłby wyzwaniem dla przeciętnego 14 latka, a jednakże szanujący siebie i innych, dosyć obeznany owy uczestnik życia forum (14lat) poradziłby sobie bez problemu.
|
I myslisz, ze to wyeliminuje gorsza czesc forum? Ile to bylo kogos sie zapytac o odpowiedz na pytanie.... Test napisze dobrze a na forum dalej bedzie robil swoje...
Cytuj:
Bo wkońcu nieważny jest wiek, a poziom intelektualny. A niestety dla większości użytkowników tego forum...nie jest on zbyt wysoki
|
Ludzie z wiekiem madrzeja.... Czyli zwieksza sie im poziom intelektualny.
Cytuj:
i komentaże zaczynają się na "Kobieta Lekkich Obyczajów"....a kończą na "Uprawianiu Sexu"...(Jest w cudzysłowiu ponieważ niektórzy pewnie tutaj nie znają znaczenia pisanych przez nich słów)
|
Akurat tu nie mam nic do powiedzenia.
Prawde mowiac, chyba jedyna droga do wyeliminowania idiotow jest zwiekszenie liczby modow. Z reszta nie tylko na tym forum sa idioci.
|