Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Noob - fajna rzecz:P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27679)

Premm 01-03-2005 16:32

Noob - fajna rzecz:P

co lubicie w noobach?
ja osobiscie lubie to ze strasznie sie nabieraja jak mowisz im by poszli z toba np zrobic questa i mowicie im ze nia ma zadnych potworow i wystarczy zeby poszedl za toba do np carlin u krulowej.
mowicie mu przez msn zeby powiedzial ,,hi'' , ,,ass'' i spada mu na 1 hp a wy trzask z hmma i tak oto mzoecie znalesc co nei co:D

a jakie wy mieliscie przypadki? :evul:

WoJaAnn 01-03-2005 16:35

To nie nooby tylko newbie sam jestes noobem jak cso takeigo robisz

Vermyn 01-03-2005 17:24

Nic?

Żałosny temat.

Gixafe 01-03-2005 17:24

Najbardziej NIE lubię w nOObach, w szczególności u Ciebie Premm, że zakładają takie durnowate, nic nie wnoszące na forum tematy. Jak się chcesz powyśmiewać z nOObów to poczytaj przyklejony temat i wyraź tam swoje jakże interesujące zdanie -.-

Premm 01-03-2005 18:42

temat do zamkniecia ( cos mi niewyszło) srry

Sithius 01-03-2005 19:01

Noob!!! :D

Angelus 01-03-2005 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Premm
co lubicie w noobach?
ja osobiscie lubie to ze strasznie sie nabieraja jak mowisz im by poszli z toba np zrobic questa i mowicie im ze nia ma zadnych potworow i wystarczy zeby poszedl za toba do np carlin u krulowej.
mowicie mu przez msn zeby powiedzial ,,hi'' , ,,ass'' i spada mu na 1 hp a wy trzask z hmma i tak oto mzoecie znalesc co nei co:D

Wez człowieku się nie ośmieszaj ...
Pokazałeś wlaśnie wszystkim jakim jesteś noobem !!!
Zabicie bezbronnego gracza uważasz za powód do dumy ???
Nie tylko zresztą bezbronnego , ale i bardzo ciężko rannego.
W dodatku jesteś padlinożercą ...
Jasne , koleś , którego nabrałeś , miał pewnie 7-9 level ...
To jakie super przedmioty taki gracz nosi w plecaku ???
Wychodzi więc na to , że zabijasz ludzi dla paru gp ??? !!!

Jest taki kawał :

Toczy się proces człowieka oskarżonego o brutalne zabójstwo ...
Sędzia pyta się oskarżonego : A więc zabiliście człowieka dla 5zł ???
A koleś odpowiada: Wysoki Sądzie , tu 5 zł. tam 5 zł.

Deck 01-03-2005 21:26

Może nie jestem super udzielającym się uczestnikiem forum, ale to co napisałeś jest żałosne. Odróżniasz wogóle n00bów od newbie? A jak chcesz zarabiać w taki sposób to pokuś się na 40+ lvl-e, oni mają już co do zgarnięcia, lecz nie wiem czy by Tobie to na dobre wyszło.
Jak dla mnie temat do zamknięcia

Aversin 01-03-2005 21:32

Taki temat już istnieje i nawet jest przyklejony więc nie wiem po co kopiować czyjeś pomysły i tworzyć kolejne tematy.

Link » Chesz się z noobow powysmiewac? Pisz tu!

@down:
.. a łyżka na to 'niemożliwe' ..

Premm 02-03-2005 06:57

****A to niemowcie ze jestem noobek i tak chce ten temat skasowac bo zaprosilem kolege do domu i zrobilem mu herrbatke a bylem zalogowany na forum to ten se jazde zrobil s****iel . Prosze Temat Do Wykasowania!!!!!! i bez zbednych komentarzy!!!!!!!

luzik 02-03-2005 15:37

tylko winny sie tlumaczy :)

Fryteczka 02-03-2005 18:22

Cytuj:

****A to niemowcie ze jestem noobek i tak chce ten temat skasowac bo zaprosilem kolege do domu i zrobilem mu herrbatke a bylem zalogowany na forum to ten se jazde zrobil s****iel . Prosze Temat Do Wykasowania!!!!!! i bez zbednych komentarzy!!!!!!!

LOL omfg kłamać przynajmniej nie musisz klamac heh ale nice joke z tą herbatką

Klimus =] 02-03-2005 19:20

:]

A ja kawę proszę!!

Angelus 02-03-2005 19:36

Nie no ... :)
Ten numer z herbatką jest pierwsza klasa !!! ... :)

Następnym razem nie zapraszaj kolegi tylko koleżankę ... he, he

Punish 02-03-2005 20:21

Cytuj:

Malo wiarygodne
Jakby juz twoj qmpel zrobil sobie jazde to (wg mnie) nie zrobil by takiego tematu, byc moze zaczal by klnac na wszystkich

Aversin 02-03-2005 22:01

Cytuj:

Kolega prosił bez komentarzy a my co ? .. A my mwahahhahaha :p
Herrbatke proszę !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50.