![]() |
Hacked
Co sie stanie, jak w przypominaniu swojego hasla wybiore opcje "My account has ben Hacked", (czy jakos tak) ?
|
Wpisujesz nastepnie swoj account number i maila. Na skrzynke zostaje wyslana wiadomosc z linkem do potwerdzenia. Klikasz i zostaje wyslana druga wiadomosc z nowym, losowo wygenerowanych haslem do twojego konta. Dzieki temu hacker gdy sie wyloguje nie bedzie znal juz haslam ktre na 100% zmienil tuz po udanym logowaniu na twoje konto.
|
Nom, a jezeli ktos zna ID do konta i maila (tylko adres), to moze hacknac konto ? Albo cokolwiek zrobic ?
wg. mnie, chyba niemoze hacknac, ale moze utrudniac granie, bo moze co chwile zmieniac pass. |
A ja mam pytanie co bedzie gdy haker zmieni maila??
Czy dostane haslo na tego starego? |
Cytuj:
A pass powinienes dostac na starego maila (mozesz go dostac do czasu aktywowania nowego maila, czyli 30 dni) |
Hehhe...a co to Script Kiddies???
Nie jestem zaawansowany w tym temacie :/ |
Cytuj:
|
Hacker - osoba majaca duza wiedze o tym, co robi, i umiaca to wykozystac
Script Kidiess - osobau urzywajaca progow typu Keyloggery, Trojany (a niemajaca zadnej wiedzy o Hackingu) n3m3s!s, czyli w takim wypadku mam konto blokniete na miecha, ale potem all OK, bo nic nie moze zrobic pozatym, ze bedzie pass zmieniac co chwile. |
Cytuj:
ps: czyżby ktos poznal twoj acc i maila? xD |
Nie, tylko sie pytam, zeby na przyszlosc wiedziec 8)
reszta na prv |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |