Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co u was powoduje, że chce wam sie grac w Tibie!!?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27712)

Vote 01-03-2005 21:42

Co u was powoduje, że chce wam sie grac w Tibie!!??

.. u mnie to czywiscie free itemki i darmowa kasa:P ...//Wchodze do depo otwieram moja skrzynke , patrze a tam parcel a w nim swiezutkie 6k^^... nie wiem od kogo na ale dzieki..:P iinym razem koles prawdopodobnie konczyl z tibia po wyrzucal troche itemow udalo mi sie zgarnac K arma..:D

Piszcie co wam sie podoba i co powoduje ze chcecie grac w Tibie

Nightwalker 01-03-2005 22:08

Np. wypada ci wkońcu Warhammer, na którego polowałeś całe 3 dni na Wild Warriorach. Kiedyś przez 3 dni to mi 3 wypadały, a teraz.... :(

Ja gram w tibie,bo mi się nudzi. Nie mam co do roboty to gram. Jednak zreguły mam co do roboty:
Lekcje, siłka, reddragon i oparę innych rzeczy. Uzbiera się trochę.

pijopiwnik 01-03-2005 22:11

ja zawsze lubiłem gierki cRpg, a ta mi sie szczególnie spodobała
więc.....chyba tyle:)

pozdro 600 for all

Scream 01-03-2005 22:12

celem mojej gry w tibie jest bycie lepszym w ta gre od innych.

Shinjix 01-03-2005 22:18

Mnie trzymają przy grze kumple i dość duza ilosc wolnego czasu-jak mi sie nie chce badz nie mam czasu-nie gram.
Renember: This is only a Game!

lukaszby 01-03-2005 22:29

Praca...

Nie ma co robic w pracy to gram. Potem przychodze do domu no i też gram bo w pracy brakło mi pare UH do BP albo do następnego mlvl. Z rozpędu robie następnych pare UH więc już nie przerywam, żeby BP zrobić, i tak to sie nakręca samo. Wszyscy znajomi z RL już się powk... na Tibie i skonczyli z Tibią, a ja gram...

Palin Ascoy 02-03-2005 13:30

Wiec...

Poczatkowo w moim miasteczku gralo nas niewielu, bo tylko moj kumpel z klasy jego brat i sasiad. Kumpel mnie na mawial a ja mowilem ze to gowno(bo gre upieksza grafa a tu tak jak by nic). ale pozniej jak udalo mu sie mnie namuwic zaczelem grac. Zaczlem sie coraz bardziej wkrecac. Az w koncu zaczelem grac przez noce i tak w kolko. Zaczleismy na przerwach o tym gadac non toper az zaczeli sie inni wkrecac w gre i teraz nas gra okolo 80 na Ruberze. I wszyscy mowili tak samo jak ja co to za gowno az niezagrali pierwszy raz. Tibia jest cool pod tym wzgledem ze ma wile polaczen np. magia profesje i te bajery choc niepowiem bym bardzo chcial jeszcze jedna profesje gdzie mozna wkladac 2 bronie:D to by bylo cos. Dobra bo was przynudzilem

Palin Ascoy Rubera
Palladyn
8lvl
6mlvl
skille 57/55 i ciagle rosna
:elf: :crusader:

Louner 02-03-2005 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukaszby
Nie ma co robic w pracy to gram. Potem przychodze do domu no i też gram bo w pracy brakło mi pare UH do BP albo do następnego mlvl. Z rozpędu robie następnych pare UH więc już nie przerywam, żeby BP zrobić, i tak to sie nakręca samo. Wszyscy znajomi z RL już się powk... na Tibie i skonczyli z Tibią, a ja gram...

Myślę, że jesteś uzależniony. :(

Vermyn 03-03-2005 14:39

Trudne pytanie, ale mnie matywuje, ze kiedys zrobie Ani ;)

Polewkin 03-03-2005 15:20

Ja uwielbiam siedzieć w depo i robić wiecznie runy i jakoś mnie to nie nudzi!!Nie wiem czemu ale przynajmniej mlvl wzrasta!! :) :) Gdy troche sie tego uzbiera to 3/4 sprzedaje a reszte na hunt biore Dwarf soldierow najczesciej bo czesto robie HMM chociaz ostatnio robie Sdki i na belhodery bo z nich fajny Loot!!! :D :D

Imie xxxx
Serwer Lucera
Level 18
Magic Level 28(dzisiaj 29)
Skille 18/21
Profesja Sorcerer
>>>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<<<<
:mag: :mag: :mag: :mag: :mag:

aliens 03-03-2005 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polewkin
chociaz ostatnio robie Sdki i na belhodery bo z nich fajny Loot!!!

lol z sdekami na beholdera ? gratz...

lukaszby 03-03-2005 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Louner
Myślę, że jesteś uzależniony. :(

Ja też tak myśle ale jakoś mi to nie przeszkadza:). Więc nie smuć się, ja się nie smuce. Z każdym nałogiem można skończyć ot tak:). Jak mi się znudzi to skończe grać.

Pozdrawiam, Łukasz

Birmil 04-03-2005 07:08

chce byc najlepszy w axe fightingu na moim serwerze, i blisko juz jestem

Pan Własnego Losu 04-03-2005 10:50

hmmmm... trudne pytanie ale np. to:
10:55 You advanced from Level 15 to Level 16.
i dzieki temu che mi sie grac

Qbak2 04-03-2005 16:39

Grywalnosc!

tibia mnie wciagnela jak zadna inna gra przez 2 miechy bylem uzalezniony!! a teraz juz nie jestem ale lubie grac. poza tym tibia jest darmowa a za inne gry trzeba placic. o!
@Palin Ascoy u mnie to samo kiedy po raz 1 widzialem tibie myslalem ze to guwno ale kiedy zagralem.. ;p moi qmple mowiom ze tibia jest do dupy i nie warto czasu tracic! a sami ani razu nie grali tylko patrzyli jak ktos inny gra, a to sa 2 zupelnie inne rzeczy

Demadorian 05-03-2005 13:20

Dlaczego lubię grać w Tibie?? Hmmm... jest kilka powodów:

* mam sporo wolnego czasu i jakoś trzeba go wykorzystać ;)
* zdobywanie lepszego sprzętu
* chęć bycia coraz lepszym czyli trening
* tworzenie runek jest monotonne, ale myśl o pieniądzach które za nie dostanę motywuje do dalszej gry :p

Można wymieniać tysiące powodów a każdy będzie inny. Jedno jest pewne... ta gra uzależnia!!

Bucik 07-04-2005 15:05

a ja lubie się oderwać od rzeczywistego świata... wszyscy mną pomiatają w szkole to ja ich miotam w Tibi :D

remek 07-04-2005 15:38

Gildia

Jak zalozyc gildie?

Bobi 07-04-2005 16:14

Ja najbardziej lubie jak trenuje w kopalni, oglądam to forum i w tym momencie zabija mnie guard którego któś zlurował. Trace 2 lv w dół + skile, bsa itp. ...
A tak na serio. Lubie grać w tibie bo:
-można poznać fajnych ludzi
-można się wyrzyć np. pkująć
-można być lepszym od innych i z nimi rywalizować (np. w skilach, czy w lv)
-można się pośmiać i to czasami całkiem przednio
Istnieje też oczywiście duże prawdopodobieństwo uzależnienia się bo to cholerstwo wciąga i sami dobrze o tym wiecie ;). Traktuje tibie jako gre bo tylko tym ona jest i wam radze to samo. Świat jest piękny i trzeba się nim cieszyć, a świat tibi to tylko pliki które można usunąć jednym kliknięciem.
Pozdrowienia for all ;)

songo sayan 07-04-2005 18:41

A mnie się w tibii wszystko podoba oprócz br.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44.