![]() |
Co sie bardziej podoba??
Zastanawiajac sie nad postem kolegi doszedlem do wniosku , iz jezeli moglabyc sonda na temat metalu (iron vs. rammstein) to czemu nie zrobic sondyy o Hip-Hop'ie. Pytanie jest proste:
Który zespół tworzy najlepszy Hip Hop w POLSCE ( brac wszystko pod uwage: od muzyki doslow)????? a. Ascetohlix b. Hemp Gru c. Zipera d. 52 Dębiec |
Nie wymieniłes dobrych(wg. mnie) zespołów/wokalistów. Na razie: Zaden.
|
Wybralem 52 Dębiel ale ja preferuje zespoly takie jak Kaliber44 czy Paktofonika.Z tych zespołow jakie podales znam tylko 2:
52 Debiec ktorego lubie sluchac oraz Ascetohlix ktorego nie cierpie... |
Jeszce podaj reszte beznadziejnych takich jak "K.A.S.A" i inni
|
Heh, podałeś małą cząstkę i to akurat tych niezbyt dobrych (nie chcę mówić, zę do d*py :P ). Z tych, któe podałeś - żaden. Dlaczego napisałeś tylko te, których sam słuchasz? Może dopisz jeszcze Meza, to w końcu też porządny Hip-Hop. :D
|
lol
jeśli skręty chlanie i ćpanie chwdp to dla Ciebie prawdziwy hh to podziękuje za taką ankiete
osobiście wole grammatik eldo pezet małolat |
nic nie wybieram. wg. mnie nie ma tutaj wybrou bo wszystko jest GŁUPIE WG MNIE -.-
[EDIT]: lewy/fallen -> może się znamy? :P mam jednego sąsiada lewego :P ale ten elblag to dzióóóra |
Cytuj:
|
Z tego co jest w ankiecie wybrałem Ascetoholix.
A ogólnie to wg mnie chyba Tede (kołcz, kiełbasa, ośka) :P |
hmm
Nic...Paktofonika To prawdziwy Hip-hop A nie żadne Sidney polak itp... >.<
|
jak juz zakladasz sonde to daj pozadne zespoly>.<
|
Well... najbardziej lubie Peje i Paktofonikę ale poznańskim "allstarem" nie pogardze wiec wybrałem 52 jeszcze ostatnio polubiłem O.S.T.R - ego i Tede.
Ale dajcie spokój z Hemp Gru! Chała jakich mało ( nie jestem za zasadą HWDP) jaką on wyznaje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ich plyte slucham caly czas... Garbaty aniol,czarny kot,nasze mozgi sa wypelnione sa maria to jest to...:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |