![]() |
Pytanie o beholdery
Mam pytanie kiedy moge iść spokojnie z łukiem paladynem na beholdery ? I ile uhów mi przy tym pójdzie ? I jeszcze jedno. Czy stać z daleka od niego czy jak najbliżej ??
|
Wszystko zależy od twoich skilli. Napisz jakie masz.
|
Ja mam 41/36 ale to nie kłopot je powiększyć, napisz tylko do ile zrobić skille i któyr level zrobić. Z góry dzieki
|
podciagnij dista do 55 najlepiej i wtedy bedzie w miare bezpiecznie, w sumie skille sa tu najwazniejsze, moze byc nawet nizszy lev ale bedziesz mial mniej zycia czyli wiekszy stres i mozliwe ze w koncu sie uhnac nie zdazysz, ja na dosc niskim lev na nich expilem ale w miare bezpieczny i oplacaalny jest ten 20 lev, i skille kolo 55, przy mniejszym dist zejdzie ci wiecej uh czyli zabijanie stanie sie nieoplacalene, a z bh mozna loot calkiem przyzwoity wyciagnac ( kasa leci, nawet czasem 1 k w 15 min jak nie mniej zlootujesz), jak bedziesz mial skille tak 60 to juz z boltow zdarzy ci sie po 105hp nawet hitnac wiec wtedy kasa leci jak szalona i z 1 uh na 3 bh nawet a szasem na wiecej...
|
Ja tylko powiem, że beholdera najlatwiej zalatwić postaciami magicznymi(Mag i Druid) wrazie czego weź bronze amulet(albo kup)który chroni przed mana drain. ;)Beholdera najłatwiej bić w miejscach gdzie można schodzić w wchodzić (np. Trangle tower lub ten beho koło kazoo) wtedy UH'y potrzebne nie beda, ale weź je gdyby cię zjechał do red hp bo łowienie ryb było by żmudne ;)
|
A co z knightem? Na jakim lv i z jakimi skilami można solować BH?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za te wszystkie rady i na pewno z nich skorzystam , a co do tego knighta to mój kolega spokojnie solował bez uha przy skilach 50/50 na 13 lv i zostawało mu żółte hp :p
|
Mozna zawsze solowac Beholdera wczesniej - np, ja zabilem do tej pory 2 Beholdery, wtedy miejac Lv19 51/20 Paladynem i kusza/belty. (Z pierwszego beho wypadl mi Beholder Shield!) Ale drugi z tych dwoch zjechal mi HP z 295 do 112.. Lecz ani jeden UH nie poszedl przez Beholdera.
Trzeba tez uwazac na jego summony :) |
beholder to pikus
Ale wasze rady na temat solowania w moiejscach takich jak kazz i traingle :O ten koles ma biegac od kazz do wiezy? solujac za kazdym razem 1 beholdera?? Ja mam pytanie , gdzie mozna na nich masowao expic(czyli gdzie jest kilka naraz lub gdzie jest dzuzo pojedynczych) |
Odbiegając od tematu. Gdzie jest bezpieczny resp dla Palla bo sie pacc wlasnie skonczyl i scaraby odpadaja^^". Fibula tam chyba tego dużo ale nie wyskoczy mi 3 na raz?
|
Pod thias jest kilka mozna tam chyba
|
jezeli chodzi o mnei to ja lalem bez problemowo na 15 levie... tyle tylko ze mialem wtedy skille 75/75. taktyka na jednego beho? nei ma nic prostrzego dla knighta. full attack, follow , wchodzimy na gore ( kolo kazo ) albo zchodzimy na dol ( t-tower ) i klikamy na beho. na niskich levelach goraco odradzam atakowanie wiecej niz jednego beho na raz. i nie dajcie otoczyc sie porzez szkielety bo moze byc ciezko. szkielety sa wolne raczej i nie dogonia was.
|
:d
Beholdera mozesz solowac ze skillami 55/55 tak jak radzili inni bo loot calkiem orzyjazny. beho jest potworem raczej dla postaci maicznych i palladynow, knihtem sie nie oplaca bo summonu beho moga go otaczac zanim dojdzie d beho a on go zawala. Wiec knightem mozna sobie odpuscic, ty zrob skille 55/55 i soluj beho bo si oplaca uhow moze zleciec nawet malo, przy szczesciu mzoe sie zwrucic i jesszcze dosyc duzo zostac... To moja rada sam solowalem beho 22 druidem i nie bylo porblemow
|
A mogłby ktos podac w miare dokladne namiary na jakis resp beholderow, jak w podziemiach to zeby mozna bylo palladynem uciekac ??
|
:p
Ja bym radzil ci isc nad thais kawalk nie znam dokladnej nazwy tego miejsca :P tam zchodzisz w dziure i sa 2 Beho jeden u gury jeden na dole, nie trudno jest raczej uciekac bo walczysz pojedynczo z nimi i zawsze mozesz uciec drabina w razie niebezpieczenstwa :)
|
......
Ja zauwarzylem cos dziwnego a mianowicie to:
Jak sie stoi to beho cos mniej strzela, a jak biegasz to puszcza comba.I jesazcze jedno:ja huntowalem behy apllem lvl 17 skille 50\50 i mi sie za kazym razem zwracalo bo uzywalerm vitek spontanicznych:P:P:P |
Heh
Dużo jest prawdy w tym temacie zgadzam się że trzeba uwazżc na skielety bo nawet dla wysokopoziomowcow może byc problem wystrczy troche szczescia a becho bedzie dla nas tzn swiętym mikolajem i bedzie nas w beho shieldy zaopatrywal:D :)
|
Belhoder super sprawa gdy byłem chory ja 14 knight i 20 socier wtedy chodziliśmy na taki mały huncik zabijalismy tak 10 belhoderow i te ghule wyzej.Jakiś niezywkły loot z tego niebył no ale było kilka super akcji np wymian ciosów moja z belhoderem ja mu z hmm a on mi z zielonego hp do czerwonego hp no ale udało nam się go zabić.Dlatego radze brać zesobą na wszelki wypadek uh hmmm jedzenie no i dużo capa:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |