![]() |
Quest - pytanie
Otóż mam pewne pytanie dotyczące questów. Kiedyś kolega spytał się mnie czy questy w tibi moża wykonywać kilka razy. Ja mu powiedziałem że tak,ale teraz mam pewne wątpliwości. Czy quest można wykonać kilka razy ?
|
Nie. Zazwyczaj nagrody możesz wziąść jeden raz (nie dotyczy to przedmiotów które się w określonym miejscu respują np. Silver Dagger przy Quescie Mad Mage Room)
Edit: Znaczy się, możesz sobie go robić XX razy, ale nagrody weźmiesz tylko raz. |
Niektóre questy to tak naprawdę codzienne spawny pewnych przedmiotów. Takie możesz wykonać ile razy chcesz, o ile będziesz pierwszy na miejscu i nikt przed tobą tego nie zwinie. Wszystkie pozostałe questy kończą się pokojem z nagrodami w skrzyni/ach. Raz weźmiesz i nie możesz zrobić tego ponownie.
|
Wykonanie questu to nie tylko wyciągnięcie nagrody ze skrzynki. Moim zdaniem odpowiedź na pytanie powinna brzmieć 'tak'. Przykład ? Demon helmet quest, banshee quest .. organizują się ekipy osób, które już zrobiły questa, ale za opłatą pomagają go zrobić innych, czyli sami w zasadzie robią quest jeszcze raz tyle, że bez nagrody (chyba że za nagrode liczyć to co zbiorą za pomoc).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |