![]() |
Haker Na Harmoni!!!!
Spotkalem goscia w dp i zoaczcie sami
Sierbador:Hi Sierbador:PL?? Kooki: \nie Kooki: rusek Kooki: jaki lv Sierbador: ****a cchesz go gildi Kooki: kok Kooki: ok Sierbador: ale takiej wypas Kooki: nom Sierbador: hmm wysle ci regulamin Sierbador: na poczte Sierbador: zapoznasz sie znim Kooki: ok Kooki: spox Sierbador: i mi powiesz Sierbador: czy chcesz Sierbador: daj adress poczty Kooki: [email protected] Sierbador: zaraz wysle Kooki: Exevo con Kooki: leci Sierbador: zadajmy powszecche pytania jak gildia Kooki: ??? Sierbador: jakie jest twoje marzenie Kooki: w tibia Kooki: czy rl Sierbador: rl Kooki: lol Kooki: byc producentem gier komputerowych(znanym) Sierbador: i ktorego cie urodziles Sierbador: sie Sierbador: yrodziles Kooki: po co ci to Sierbador: ile masz lat Sierbador: czyli 1992 rok Sierbador: ?? Kooki: nie Kooki: 1993 Kooki: jest 2005 Sierbador: ok zostaniesz przyjety Sierbador: masz fajne marzenie Kooki: jeee Kooki: kim bede Sierbador: head hunter Sierbador: a jakie cche miec haslo na forum na gildzie Kooki: a bede mog moze se wybrac Sierbador: moze takie jak na poczcie Kooki: aregon21 Kooki: nie jest to poczty Kooki: ni proboj mnie zchakowac Kooki: bo juz bylem Kooki: mazenie nie Kooki: to Sierbador: nie chce byc w gildi Kooki: tylkonazwiesko panienskie moje mamy Sierbador: lol Sierbador: ale mi nie chodzi o to Sierbador: :D Kooki: probawali mnie tak schakowac Sierbador: mysleli ze jestes maly i glupi Sierbador: ale uwiez mi wiesz ile jest prgoramow Sierbador: to hakowania Kooki: taa Sierbador: to jakby ccheili cie zhakowac to skahowliby Kooki: Exevo con Sierbador: tylko trzeba haslo do poczty ..... bo inaczej nie polaczmy sie Kooki: to nie chcem byc Sierbador: masz haka Sierbador: pozalujesz tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kooki: i co Kooki: na 30 lv rodzice kupuja mi pacca Kooki: i robie gildie Kooki: mam pelno kolegow Sierbador: juz nie zdazysz Kooki: bez gildi Sierbador: zobaczysz Sierbador: musze miec twojego maila Sierbador: albo hack Sierbador: a co to jest juz cie haknac Kooki: [email protected] Kooki: stracilem prawi wszystko Sierbador: ja ci cche pomuc Sierbador: mi nie chodzi o meila Sierbador: haslo Sierbador: maila nei tzreba Sierbador: trzeba hasla zeby sie polaczyc Kooki: eragon21 Sierbador: wystapil blad przy laczeniu sie prosze wpisac wlasciwy kod Kooki: wali mnie o Kooki: hakoj innych Kooki: albo Kooki: nie Sierbador: on i tak bedziesz mial haka Kooki: gmy moga zobaczyc ta rozmowe Sierbador: gmy umia czytac po polsku:D Sierbador: fajnie wyslij im Sierbador: a ja juz zalaczam programiki Sierbador: mozesz wyjsc z tibi Kooki: ja umiem tlumaczyc na anigielski Sierbador: no 12 lat bdb umiesz ang Sierbador: -.- Sierbador: mzoe klamiesz Sierbador: nie uwieza Kooki: mam siestre Sierbador: naiwny jestes Kooki: 23 lata Sierbador: hakuje albo podasz haslo Kooki: JESTES W PROGRAMIE MAMY CIE Sierbador: ?? madry jestes Sierbador: ostatni raz sie pytam dajesz albo hack Sierbador: pozegnasz sie z kontem Kooki: Wiadomosc idziee na forum Kooki: !!! Sierbador: mamy cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sierbador: :D Kooki: RACZCZEJ MY CIEBIE!!!! Kooki: BEDZIE HOT TOPIC!! |
Sorka.
Haslo jest bladne nie musicie sprawdzac. NIie jestem na tyle glupi by dawac
|
bauha kooki ty jestes taki noob ze cos, sierbador sie nabija z noobow , bo konczy z tibią ma z 16 lat i serio umie haczyc ale on tylko smial z ciebie -.-
|
Za***isce goracy topik ;]
Ale brecha :D |
szkoa ze ten gosc zegna sie z tibia, tak naprawde to ten pal robi mu tylko burst arrowy on ma postac na hlvlu!!!!! i ma w dupie czy po nim pojadą
|
Cytuj:
|
heh ten sierbador to jakis noob a ten co go broni wyzej to jeszcze wiekszy(moze to on we wlasnej osobie?) :)
|
eh :(
mnie niedawno shakowala taka dziewczyna ... w podobny sposob tylko duzo bardziej wiarygodnie ... dala mi strone :P identycznie wygladajaca jak tibia.com i po angielsu nio i tam bylo trza wpisac numer haslo ... pare sekund po wpisaniu sie wyloogowalo i nara :(
|
Cytuj:
|
...
Cytuj:
Jak ja nielubie ludzi którzy wyjeżdzaja takimi tekstami -.-'' trzeba mieć niezłą wyobraźnie aby takie teksty puszczać. Więc n/c dla Ciebie t.T |
Cytuj:
nie denerwuj sie tak bo Ci zylka peknie... |
Po pierwsze: jest przyklejony temat.
Po drugie: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |