![]() |
dragon lord 24i 29 lvl
wybralismy sie na dla
ja 24 lvl pall i lavelas 29 lvl bloker http://upl.silentwhisper.net/uplfold...nlordlvl24***** (wiem ze rar ale ten server nie obsluguje innych formatow) |
Wirus !!!
To jest jeden z tych piep.....ch wirusów nie sciągać X( !!!
|
omg jaki z ciebie ciec .
wiesz ze win rar ma cos takiego ze mozna podejrzec plik X( a nie moge tego filmu wrzucic na inny server bo lycos dla mnie za ciezki jest |
analizer noob plx? sakd wiesz co jest w srodku? nawet nie sciagnales....
@topic zedytuje jak obejze EDIT: GZ! ale na poczatku bylo ciezko....i jeszcze bloker uciekl:P btw. jakie on ma skile,eq noi level? |
to nie jets keyloger to jest superowy film !!!!
8o zachecam do obejrzena koniecznie nie zwlekac!
|
Jak to ściągnełem i wypakowałem to mi jakos nie wyglądało to na plik rec...
|
Fajny filmik gratz, za zabicie dla na takich levelach.
Up. dopisz do pliku .rec i bedzię działać. |
Cytuj:
to se zedytauj nazwe i daj .rec...... i wszystko dziala a tak btw. jak macie takiego glupoty pisac to........ |
@up jak zobaczyłem że nie ma końcuwki rec to się zdziwiłem dlatego napisałem że nie wygląda mi to na plik rec btw. gratz dla blokera ale sie troche męczyliście z dobijaniem go :p
|
Cytuj:
Filmik nice ;) |
bloker lvl 29 skille 66/61 chyba a eq c arm k legi cruz helm i tower shield
|
MI coś nie biega :( normalnie wypakowalem do realse i chce oglondnoć i nie ma tego filmu sux:( X(
|
@mental
bo musisz zedytowac nazwe filmu i dodac koncowke .rec i wtdy se obejzysz |
Cytuj:
Ps. Ale się męczyliście z tym dl ale bloker z takim lvl pierwsze widze |
to byl moj pierwszy DL i dlatego tak zle blokowalem ale nastepnym razem bedzie lepjej ale Palkowi nawet dobrze szlo Jak pojdziemy znow to damy film z punktu blokera i paladyna.Ale i tak chyba bylo dobrze jak na pierwszy raz.
Tibia gora :cup: |
hehehehe znowu?
to co lavelas jutro znow na dl??
mi chyba nerwy takiego stresu nie wytrzymaja, wole cos lzejszego np. gs albo orc fortes :p |
Ja tam moge isc. ale kto sie teraz poswieci. hehe
|
Lol
Nie radze ściągać ponieważ gdy podejrzlaem plik no to niebyl plik rec tylko plik zwykly a nei plik rec więc ja usunelem
EDIT:: Muj winrar cie ***.ie |
Cytuj:
hahahaahahahahahahahahahahahah noob plx? wez ty koles nie pisz glupot-.- a jak sie boisz to se sciagnij jakiegos antyvira-.- |
Ludzie nie piszcie ze to jest keylogger lub virus bo to sa glupoty!!!!!
Sciagnolem i jakos jest tylko film. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |