![]() |
Próba zsolowania draga przez knighta na 25 lvlu
http://members.lycos.co.uk/slammer1/solo_drag.rec
20 uh wasted, gdybym mial od kogo porzyczyć GSa to... thx dla tego zioma (obejrzycie filmik to bedziecie wiedziec dla kogo :P) |
Ładna próba :) ale i tak dobrze ci szlo .. tak jak mówiłeś lepiej było Gs'a wziąść :)
|
Hehe, starsznie się leczył na redzie =/
|
No no no, niezle, gdyby nie uciekal to by Ci sie udalo :)
Jestem pelen podziwu :) Niedlugo Ci sie uda i bedziesz :cup: |
..::lucera::..
Pare UH ci poszlo i nie mogłeś do końca pokonać tego draga. Szczęście ze ten ktos był w pobliżu. Ale gratz za odwage :D
---------------- serwer: LUCERA nazwa użytkownika: MAYMON PALLADYN lev: 21 profesja: paladyn skile: 58/47 :cup: |
Jaką odwage? Mój kumpel knight solował draga na 15 levelu... a ja pallkiem 1 zsolowałem na 19 ;d Zainwestuj w gs'a :P
|
...
Już ściągam jak obejrze do ZEDYTUJE :)
[Edit] Gratz próby w 2 miejscch prawie sie udało ale drag sie uleczył :cup: |
Cytuj:
dopiero na 19?0.o ja zsolowalem pierwszego na 14/15levelu.... @topic nice filmik, ja bym sie bal:P |
GS na moim swiecie kosztuje 80-90k wiec jeszcze trche potrwa zanim go kupie
dzieki za takie komentarze :] nie spodziewalem sie @Thimburd gdybys jeszcze wiedzial jakie mialem lagi, zaraz po walce jak wylaczylem nagrywanie mialem 10sek. freeza :P ten ktos na 15 lvlu to chyba mial GSa i zaj.. skille i mu sie latwy drag trafil bo ma troche za malo zycia :P @bLaYd FrOm lUcErA i tak mialem uciekac jak mi sie uhy w plecaku skonczyly, po to mialem jeszcze te 5 uhow w bagu xD bedzie kolejna proba jak bede mial troche kasy :] ale teraz zbieram na k-legi |
szkoda,że się nie udało,ale dobrze ,że ci kolo pomógł.Ogólnie to powiem szczerze ,że ten film mnie bardziej zaciekawił niż większość tych ,które teraz się na forum ukazują :]
|
lol
lol na 25 lvl >.< i nice skille... n/c plx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |