![]() |
Jak Myślicie Czy PK Powinno Istnieć ???
Ludzie Jeśli Macie Od 55lvl do ...... lvl To Błagam Wybijajcie PK Oni Kiedyś Mnie Zabili Za Darmo :(
|
Głupie
Ranndom pk przeważnie zabijają za darmo....Albo dla golda.
Ale red skulla można mieć z różnych powodow.I ciężko czasem określić kto jest pk a kto nie:( |
Zabili Cię za darmo?? :D Hehehe... muszę przyznać, że brzmi nieźle ;)
@Topic: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bawienie się w pk dla niektórych graczy to jest prawdziwa rozrywka. W ogóle cała gra w Tibię jest czolernie czasochłonną rozrywką, no ale nie można moralnie ocenić tego. Praktycznie we wszystkich grach ktoś kogoś zabija. Czy tak powinno być? Ciężko odpowiedzieć na to pytanie. PK w Tibii poprzez zabicie właśnie Ciebie marnują Twój czas spędzony przy Tibii. No trudno się mówi i żyje się dalej, chociaż przykre uczucie pozostaje... |
^^
powiem Ci historyjkę ; pewnego dnia mój palek MIAŁ 16 level i poszedlem do hel gate 1 raz nie mialem mapki nie znalem drogi wyprowadzil mnei jeden koles (nie podaje nicka) obiecale ze go zabije ale mial za duzo kumpli :( a w piątek ^^ patrze a tu na 8 levelu ten koles ( a mial 18) z red skulem a ja do niego " pamietasz mnie ?? " ten nie a ja "to se przypomnij" i hit hit i koles zaliczyl deda i teraz ma roka (niezlamuj sie kiedys śie zemścisz teraz nic nie mozesz robic ale w przyszloci to ty ich bedziesz łotał i pomagała low levelom !!! ) :-)
|
Heh, no niby tak, ale jak nabijesz taki lvl, ze po smierci tracisz -2 (-po skillu), do tego jeszcze zalatwisz sobie jakis g00d stuff, i cos stracisz (gorzej, gdy wypadnie na Armor :/) To nie wiem, czy chce sie dalej grac.
Mnie jak raz PK popedzil ,to jeszcze teraz ,jak sie loguje ,to zastanawiam sie nad tym, czy grac dzisiaj, czy nie :] mimo, iz do lovlvl'i raczej nie naleze (nie patrzec na tego druida :P) Najlepiej sie wtedy gra z Teamem, wtedy sie idzie na jakies eXtra polowanie, ale nei zawsze jest team, a kazdy chce jeszcze ponadto cos poexpic, cos ubic, cos kupic, i zaszpanowac przed innymi :-) |
Oj Panowie (i Panie)
Nic nie jest za darmo (przynajmniej w tym kraju :P ). Pk zabijają glownie dla przyjemnosci niestety nieodwzajemnionej oraz dla kasy :( |
Cytuj:
Przecież nikt nie chce mścić o tak o! no chyba ze kumpel ich padł...... Więc taki temat jest bez sensu..... A PK morduja z nudów/to ich sposób zarobku..... |
Pkowcy to już po prostu takie ********** ktore zabijają albo z nuduw , albo dla kasy . Sam czasami sobie w Diablo1 na BN lubie pknąc jakis low lvl :D (ale żadko ;] )
|
Cytuj:
|
pking to element tej gry, chyba byloby nudniej bez tego..
zastanawialem sie kiedys nad utworzeniem pk-teamu z kilku pallkow na ~20 lvl zrobionych specjalnie na takie okazje - mozna calkiem wysokie lvl'e ubijac jak ktos lubi :D //Yours, |
no sporo pallow bylo by potrzebnych a podzial lupow ciezki :) ale pomysl dobry nawet (ale takich 10 palli ubilo by 40 lvl?) moze ale padlo by 4 z nich :) o tak sie oplaca hehe jak by cos takiego bylo na amerze to moze wejde w to :)
|
3 odpowiednio wyposazonymi pallkami ~20 lvl mozna nawet 40+ jechac bez strat, tylko trzeba wybierac odpowiednie ofiary :D
btw. nie gram na amera ;) |
PK jest, było i bedzie nie da sie tego uniknąć, silniejsi wypierają słabszych <-- są to normalne prawa natury :P
Jeżeli zaczniecie zabijać PK staniecie sa tacy jak oni |
hmm interesuje mnie co masz na myśli pisząc "za darmo"
może za nic? a wytępienie pk jest absolutnie w 100% niemożliwe. twoje marzenie jest absolutnie nierealne bo pk zawsze będą ich nie da się wytępić a próby zrealizwania tej myśli może się bardzo źle skończyć.... |
PK mogło by zniknąć. Jak by nic z ludzi nie wypadało, niebyło by złodzieji, exp-a by się nie traciło. Potwory otwierały by się tylko tym którzy mu najwięcej hp odebrali, po slimach nie zostawał by poison field, skasowano by wszystkie fieldy w grze na które da się wejść(często się je przykrywa). Ale przesto gra była by mniej ciekawa.
|
A ciekawe skad sie wzielo zjawisko zwane PK wedlug mnie to jest tak ze gosciu kogos PKnie, potem ten zaPKowany chce sie wyrzyc i PKuje potem w przyszlosci jak ma jakis high lvl zaczyna PKowac tylko dlatego ze inni to tez robia albo wzielo sie z RLa taka np. "fala" to tez jest podobne zjawisko starsi tepia mlodszych, silniejsi tepia slabszych i niestety tak ten swiat jest zbudowany.
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Jezeli nbbiechcesz zeby byli pk to idz na World gdzie niemozna atakowac ludzi
glupie to troszke bo pewno all to zlodzieje wiec jak masz 100 lvl i ci cos zabiora to nic im niemozna zrobic.... i tu jest tewn haczyk:P A z red skull to do bani mialem postac na isarze i kolo mnie zabil bo na afk stalem i ja go za to 3 razy pod zad zabilem puzniej napatoczyl sie thif i puzniej znowu jakis pk (pk byli bez czaszek) i patrze a tu red skull i mnie zabili all loot STRACILEM!!!!!!!!! zonk bo mialem dosyc dobry ...... :/ |
a mowiac o swiatach nopvp to ich przynajmniej powinno byc przynalmniej tyle samo jak pvp ( przeciez secura i calmera jest zawalona jak nie wiem co !).
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |