![]() |
O co Chodzi ???
Użyłem opcji ""szukaj", ale nic nie znalazłem na ten temat.
A więc tak, wczoraj około godziny 19 wylogowałem sie z tibi, w parcelu w depo mialem Boh, 2x Vampire Shield, C armor, Rh. Dzisiaj się zalogowałem do gry i patrze do parcela, Bohy s±, v shieldy s±. c arm jest, a Rh nie ma :< Moim zdaniem nie był to Hack, bo gdyby tak było, to haker by zabrał chyba całe eq a nie jakiego¶ Rh. Przeszukałem cały Depot, ale Rh nie znalazłem. Może kto¶ wie o co chodzi :( Nie czepiać się ortografii! |
Jesli udostepniles numery jakiemus kumplowi to spytaj sie czy od ciebie nie pozyczyl. A swoja drog± niezbyt sie orietuje co to jest Rh ~:)
|
Rh to Royal Helmet koles nie jest nOObem wiec uzywa skrotow... :D no nie wiem tupisac nie bede napsz na gg 7164369
|
Mój kolega też wysłał do 'siebie' parcela z innego miasta i doszedł całkiem pusty. (robił to przy mnie). Chyba bug jak mniemam.
|
miałem tak samo tylko z c legami
|
ja miałem wczoraj założyć taki sam temat, ale nie chciałem zawracać głowy graczom
mi zniknęły weddning ringi, scarfy i kilka life crystali wiem ze to mala strata ale zniknęło!!nie wiem o co chodzi??? |
Przeszukam jeszcze Depoty w innych miastach. Jeżeli nie znajde to napewno jest jaki¶ bug. Postaram się reportn±ć o ""ZNIKAJˇYCH ITEMACH;p""
I jescze co¶ NIKOMU i jescze raz NIKOMU nie udostępniałem konta. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |