![]() |
Moj pierwszy fake ;p
Witam wszystkich!
Wlasnie sobie mam zamiar zrobic fake ;) Zafascynowala mnie ta kategoria^^ Wlasnie sciagam sobie program do robienia fakow, zalozylem juz konto na te zdjecia i jest wszystko ok ;p Jak mi sie scignie program to moze zrobie 1 zdjecie bo bede musial za niedlugo konczyc ;( Jak nie to prosze o cierpliwosc !! Ale obiecuje ze jutro bedzie wiecej! |
To go zrób a potem zaloz temat
|
Lol pierw zrub fake'a a potem załóż tamat
|
Phi
Tak Ludzie..se nabijaja posty :p i tematy tez ... po prostu szkoda słow...
Sorki za ortografie :P X( X( X( X( X( X( X( |
spooooko ludzie ...
tylko ze ja mam problem ;/ jak kur*a wkleic co kolwiek na to zdjecie(wiem ze to moze jest dziwne pytanie ale nie wiem jak ;o) zkad ja mam wziasc np.dragona niektorzy mowai ze z spritow ale tam jest fioletowe pole i ten drag sie sklada z 4 czesci .... jak to zrobic ;D |
no jak sie składa z trzech części to weź to podziel na 8 części a potem wklej wszystko na oko by jedna noga była nad głową......
RANY LUDZIE!!!!! CZY WY NA SERRIO ROBICIE SIE CORAZ GŁUPSI ????? przykład: "Kupiłem puzzle ale po drodze chyba się rozwaliły ... wszystko sie rozsypało ;( !!111 czy mi zwrócą pieniądze ??? " <---- nub. |
wez co to jest spam?
|
Cytuj:
1) zrób 2 screny . Na paincie klikasz taki kwadracik lub kontury i wycinasz albo kopiujesz |
lol....
OMG!...... Zaklada temat i mowi ze nie zrobi bo nie umie... lol Wez najpierw zrob a potem zaloz temat. |
ech... najpierw zrob fake'a zreszta nic nie rozumiem o co ci chodzi :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |