![]() |
LoL
Nie wiem czy fota wejdzie ale wkardzym razie dostałem vampire shield za dragon shielda od nOOb
http://photobucket.com/albums/y9/Mar...t=d56b4815.bmp :] Sprubuje jeszce raz http://i2.photobucket.com/albums/y9/.../FOTKI0004.jpg |
I znowu wychodzi na to ze jestes noobem nie on ale własnie ty zbolu. Weź sie typie nie ośmieszaj i zniknij z forum. Pozatym jak nie umiesz wklejać fot...to idz do tematu "inne" ...jesteś żałosny...nara
|
Tiaaaaaaaa
Dosłownie.. bardzo fajne dosłownie nigdy niewidziałem piekniejszego ,,X"
Co to ku**a z archiwum ,,X" czy jaki ku**a h*j?? Chłopie niedość, że to ty jesteś n00b to jeszcze sie ośmieszasz, że wykorzystałeś takiego n00ba... Nara i wogóle zamknijcie to KU**A!!! X( |
Dziecko
Cytuj:
@Topic widać x :P |
Teraz udaje mi sie wkleić ale niestety zamałe i połowa zdjecia sie urywa to było moje pierwsza fota i mogłem si pomylić i mysle ze ten nóób pod moim 1 postem nawet nie umie załozyć konto i zazdrości B)
Ale druga fota weszla nie patrzeć na nia ;( |
?
Powiedz mi tylko o co w tym chodzi
|
noi co z tego ze dales zdkecie z OTservera(czy jak sie to pisze)?
|
Dałem zdjecie z ots bo chciałem sprawdzić czy to wejdzie
a w pirwszym jest fota jak dostaje vampire shielda za dragon i nie zadziałał :( |
ja widze tylko jedno zdjecie, a tak pozatym jest temat testowy....
|
Tylko sie wyzywac potrafiom ehh... po prostu Ots --.-- i za takie przeklenstwa jak zobaczy to modek dostaniecie pukty karne jak nieczytaliscie regulminu to tak jest ja nieczytalem ale juz przeczytalem bo bylem blisko bana wiec wyrazajcie sie normalnie :/
P.s kazdy poplnia blendy wiec dajcie sobie na wstrzymanie z wyzwiskami :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
mogly sie nie udac ale w temacie testowym:P ale spoko |
Na OTS to można sobie za 2 gp qpic MPA (zdjęcie do niczego nie nawiązuje?!?!?! Ale za to przynajmniej jew widze :P)
@to RaMzEs13 Naucz tak przeklinać o wielki masterze (respekt dla mnie a ty skończ z Tibią i tym forum) |
... >.<
ale jestes dobry fotka z OTS ... dobrze chodziasz ze umiesz rac w ots'a
:| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04. |