![]() |
...no comments...
film jest z tibia.de i od razu mowie ze nie jest on dla ludzi o slabych sercach...:P ja osobiscie prawie ****icy dostalem jak to ogladalem...
http://rapidshare.de/files/747359/Having_fun.rec.html TAAAKA kasa by byla...;(;(;( |
Masz racje, można dostać nerwicy :p . Ale rozumiem go, też bym tak zrobił
gdybym pare razy dedł na kick'ach/freeze'ach i skończył grać... |
Omfg
mhhhhh... można dostać nerwicy... bo filmiku nie moge ściągnąć...
BTW w tytule pisz o czym jest filmik a nie "no comment" niechce wchodzic na forum i czytać : filmy, no comment.rec filmy, omg.rec chce wiedziec co sćiągam.. albo czego niemoge sciagnac :RE DOWN: Dzieki :] ale i tak bym chciał widzieć w temacie o czym jest film :P |
na dole strony masz taki napis free pote czekasz 35 sec i ściągasz
|
...
Afff... Może ktoś zamieścić ten film na Lycoos czy gdzieś ? Bo ten server jest do bani...
|
Naprawdę, można zawału dostać. gośću rozdaje żęczy bo 3 razy padł przez neta. Nieżle.
|
Ciekawe co by było gdyby dsm r-helmet ... rzucił w depo i jakiś 10 lvl by wzioł. :)
Jakby ktoś inny miał taki pomysł to niech mi lepiej odda itemy. B) |
Cytuj:
A filmik taki sobie. |
Cytuj:
|
super filmik!
ciekawe czy gosciowi teraz jest tego szkoda ? |
Da sie wejsc do tego pomieszczenia z świnią ??
|
jestem 584 w kolejce jak sciagne to cos dopisze
|
Eh sorry ze zaśmiecanie posta ale jak to sciągnąć-,-?
|
on chyba mial jakies kompleksy byłem przy tym, prosilem zeby nie wyrzucal ah szkoda gadac
|
A nie da się tam czasem dostać przy pomocy parcela?? :baby:
Nie no, ogólnie to gość jest... dziwny (?) Wydaje mi się, że jeszcze nieraz mimo wszystko odpali Tibię i obudzi się "z ręką w nocniku" :) A jeśli się mylę to przynajmniej mógł to dać jakiemuś kumplowi, na pewno by się ucieszył :P |
Cytuj:
2. tam na dole pod tabelka kliknij na free... 3. poszekaj na swoja kolejke 4. kliknij download...:D |
wyzucil cale eq poniewaz padl hmm.. ja na jego miejscu poszedl bym pekowac z tym sorkiem czy drutem i zrobil bana duzooooo osob by padlo :)
|
niezle...szkoda go :(
|
Ja nie wiem jak można było wyżucic taki eq ale to szczegół ale w sumie n00by miały zabawe zbierały free itemy
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |