![]() |
Fajne SS'ki poprosty gratz i mam nadzieje ze POLSKA wygra. B)
|
I ja tam byłem ale padłem . z 37 na 35 ;( . ale sie odrobi ;)
HAIL CONFUSIOM!!!!! :kat: :kat: :kat: :kat: HAIL :flaga_pl: !! HAIL :swe: WHEN HE DIE 8o |
Ja mogę dać kilka screenów z wojny w ab, a raczej screeny trupów.
P.S. Gratz fotek |
Ładnie ;]
Nawet ostro było miejscami ale z poruwnaniem do aldory to nic. Fajne ss , ciekawi mnie tylko wynik. na adlorze juz pokój bo szwedzi :swe: juz chyba nie mogli wytrzymac :berserk: z Polakami :flaga_pl:
|
Bardzo ładne zdjęcia. Przeżyłeś? Skąd masz taki wygląd Windowsa? Trzymam kciuki za polaków=). Powodzenia ziomy=D.
|
To oczywiste
To oczywiste ze POLACY wygraja!!!Przecierz mamy jako tibijczycy najwieksze doswiadczenie w tej grze.Wystarczy ze Sezurozzi zginie i szwedzi juz benda ukrywac kim są> Byle tak dalej :P
|
oczywiscie nareli nie padl no bo po co -.-
|
Jobax padł czy nie? SSy fajne, myślę że zapodasz więcej :>
|
Ejj co wy wogule wiecei tam byla taka miazga ze glowa boli bo jakies 11 druidy blokowaly nas i jak swe napieralo to nawet nie moglismy jak uciekac i dlatego padalismy (ja naszczescie nie padlem) ale i tak wczorajszy dzien byl udany chyba wygralismy ta bitwe ale dzis dojdzie do kolejnej i czy tez piodzje nam tak gladko ??
|
@up tak zawsze jest lov levele zawsze przeszkadzaja bo licza na loot, a nie obchodzi ich to ze walczyliscie ze swe...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
u
niom nawet nice sski faje podobają mi sie
PS. CIOTO ZA SYSTEM?? LINUX? |
Co do wojny Szwedzi wygrywaja w statystykach poniewaz zabijaja 20-30 lvl ale jak przyszlo do bitwy z polskimi hlvl-ami to 80% ich gildii padlo a u nas nikt najwiecej fragow Po stronie szwedzkiej maja Nareli - dzieki tym 20-30 lvl
A po stronie Polskiej Tie Pogromca miedzy innymi zabil Suvri 62 Royala i bohy wylecialy ;] Jezeli ktos ma jakiekolwiek runki/ time ringi/ might ringi etc to sprzedawajcie je POLAKOM !!!! |
Nie masz najlepszych zdjęć z walki na drodze do greenshore jak demonius (swe) okupywało górke. Tam to była walka.
|
WieC Tak Niwiem czy wam ktos wytlumaczyl czemu jest wojna .... Wojna jest poniewaz swe zabardzo sie żadzą zabilu kilku polakow ... itp Polska Gildia-Confusion .... Swe-Demonius <jakos tak> jak kcecie statystki zapraszam na forum pandori na tibia.com
|
Powodzenia w nastepnych wojnach i mam nadzeje ze wygra Polska. ;)
|
Cytuj:
w nastepnych wojnach? lol ta sie jeszcze nie skonczyla a ty mowisz o nastepnych lol? |
Wiem padłem przez to że mnie noobki blokowaly !! X( X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |