![]() |
Quest Dwarf Geomancer
|
juz sciagam jak zobacze film dam comet
|
Ej jak ja mam odpalic ten filmik bo koncowka jest ...rec.html i sciongam i niemoge odpalic...plzz powiedzicie
_________________________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
Dobry film :)
Cytuj:
Edit (30 min later) ^^ : Juz sciagam naprawde, nie niecierplifcie sie plx!1 Edit 2 (90 min later) ^^ : Ej ciocia mi kaze ugotowac obiadek plx plx pomozcie to sciagne... Edit 3 (180 min later) ^^ : Ej wymieszalem konfitury z oranzadka i sciagam wlasnie... Edit 4 (350 min later) ^^ : Ej jak to sciagnac? chce ale cos mi szwankuje a mam athlona 3000, 512 RAM i tata mowil ze taka super karte graficzna!!!!1 Plx powieccie mi plx blagam plx plx plx !!!1 A tak nieco powazniej: Smiesza mnie takie posty :) Co do filmu, nie chcialbym Cie o nic oskarzac ale mam 3 opinie: 1) Quest Spoiling :( 2) Niezgranie w ekipie, Stalker was 10 minut bije zanim w ogole zaczniecie dzialac :P lol? 3) Ludziom w tibii sie pomaga, a nie, ze brac kase za quest... jeszcze od low-lvli - wstyd :P Oprocz tego filmik jest dosyc dobry, ciekawy i oryginalny :) Aha i czemu nie wziales helmeta i butow? :P Cytuj:
|
nice movie :P
|
omg
Dla wszystkich ktorzy nie wiedza jak sciagnac ;/
KLikasz na strone, zjedz na sam dol kliknij free zjedz na dol i czekaj az ci sie link pokaze tam pisze ile masz czekac. Spoko filmik :) |
Dziwne
Czaicie: Your IP 62.87.230.57 is already downloading the file Hunt.rec.
Please wait or get a PREMIUM-Account to download up to 8 files simultaneously. Jak tam wszedłem takie co¶ mi sie pojawiało, ale spoko jużsobie poradziłem ;) |
Liczylem, że to będzie Dwarf Quest :P Jakby niebylo to QS więc temat zostanie skasowany... niestety :( ale film niezły, tylko czemu nie atakowali¶cie tych co tylko chcieli sobie nagrody wzi±¶ć?
|
SpoX
Spoko Filmik :) brać kase za wstęp :evul:
|
1.Qest Spoling
2.Po co brales kase od noobkuw? ;) 3.Idziesz z jakimis noobkami na qest(3 min cie leje stalker) Ale Jak cos to Spoko :p |
No wiesz "Element Zaskoczenia" chcialem brac kase bo to mi uh schodzily a oni tylko przyszli wzieli poszli troche bez sensu jak sadzisz ;/ ? AAA a Stalkier nie bil mnie tylko Xotuso to prosze jego nazywac noobkiem a nie mnie ja wiedzialem o nim krzyczalem zeby dal mi hmm ale on chyba zawieszke mial :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |