![]() |
Omg!!wy mieliscie takiego farta z tym lootem czy tyle godzin siedzieliscie??:P nice loot!!:D
|
wielkie gratz
no poprostu powiem tak wielkie gratz ;] ile tam huntowaliście ?? i ile około bk padło tego jestem ciekaw jeszcze raz wielkie gratz !! jak najwięcej takich huntów i lootow ;]
|
Spoqo ssy i gratz lootu :D More PlX !
|
Tylko pogratulować
nice nice nice nice i jeszcze raz NICE !!!! spox a najleprze był LooT gratz farta :D :cup:
|
wow aboy tak dalej wobule BIG GRATZ fajne eq i wogule spox :) :) :) :) :) :] 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
ej chłopaki the best jesteście:P:P:P
3 pary bohów, standardowe pytanq ile tam siedzieliscie?? |
Hmmm coś koło 3 godzin, BK średnio co 10 minut czyli jakieś 20 BK padło :]
|
full wybas :D
|
stanton ty jak juz cos zapodasz to nie mozna oczu oderwac wielkie gratz dla ciebie sory ale z was pieprzone farty z tym lootem jeszcze raz
WIELKIE GRATZ |
Niezly walek to na bank niewyadlo im z bk
Zobaczcie na czas kiedy dostawal hity screeny sa co 2min i coraz wiencej stafu maja! czyli to sa ich bohy :P |
Bk co minute? ciekawe ja mam co 8-12 minut... wytlumacz mi to :) pozatym tamta osoba chyba przyszla tylko na boh show :P
|
MY GOD :o wielkie wielkie wielkie GRATZ dla tych panow :cup: tez bym tak chcial :p :baby:
|
Fajny lot nawet a zwlaszcza te bohy ;p
|
Loot godny pozazdroszczenia...
|
SS'ki super! Wszyscy zachwalają loot'a więc ja też - GIIT LOOT! :P Co tu więcej mówić, więcej Plx.
|
Fajne ss. Gratz loota. More plz:]
_______________________ Po co czytasz ten podpis?? E ty pytam sie! Na ch** sie nadal gapisz! |
OMG !! Dawno takich screenow nie widzialem !
Nie dosc ze BoHy padaly z kazdego chyba BK to jeszcze spawn byl 10x szybszy niz zazwyczaj !! [ciekawe jak to mozliwe...] |
jak wy wstawjacie te zdjęcia tesz bym wam pokazal pare ss
Cytuj:
|
Fajne zdjęciuwy
ja moż kiedyś zrobie taki :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:17. |