![]() |
Dwoch Knightow na OF
|
Ściągam
Narazie ściągam jak obejże zrobie edita ;]
|
Cytuj:
"...właśnie sciągam!!!, zrobie edita później.." takie gadanie jest bez sensu, i komu chcecie tym zainponować??? ja już tak pisałem i zostałem odpowiednio ukarany więc na przyszłość weźcie do serca moją rade i już nie popełniajcie tego samego błędu!! Ja tak zrobiłem i żyję długo i szczęśliwie!!! a co do filmu to niezły jak każdy z OF tylko, że te skile na tym lvlu!!! brrr......aż mam ciarki! weź chłopie nie exp teraz, tylko idź potrenuj troche! 2h dziennie przez miesiąc żeby walnąć 7+/7+ |
Rehost(chyba taks ie pisze)
Yo
------------------------------------------------------------------------- Krutko i na temat: Na przyszlosc dawajcie linki odrazu zeby sie sciongal plik a nie trzeba chodzic....nie laduje mi sie stronka plx Rehost(chyba taks ie pisze).... X( X( X( |
a co do filmu to niezły jak każdy z OF tylko, że te skile na tym lvlu!!!
brrr......aż mam ciarki! weź chłopie nie exp teraz, tylko idź potrenuj troche! 2h dziennie przez miesiąc żeby walnąć 7+/7+[/quote] Expilem bo chcialem zrobic 40 lvl i zakonczyc grac w tibie przez jakies 3 miechy bo nauka pozniej jak wroce to bede tylko skilowal :baby: |
Cytuj:
|
SpoX Film
Filmik ujdzie w tłumie 8o :)
Podoba mi sie :P |
Szpiczek:
Tak, tak schowaj się ;) I nie wychodź ;) Tak długo jak tylko możesz ;) Z góry thx ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |