![]() |
Pandoria Orc Atack xD
No więc wczesnym rankiem zaczął się Orc Atack na Thais.
Godzina filmu, pełno Warlordów i innego badziewia. Niestety zakończone moim dedem. :P http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload6/lol***** PS. Ponownie - Sprawdzcie a potem krzyczcie że keylogger etc. EDIT: Część 2... http://upl.silentwhisper.net/uplfold...rcs_part_2***** *******e, więcej nie pójde :). |
Na 100% niema keyloggera żeby inni sie nie czepiali .
Widać że gdyby nie kanały, to bys wiele razy mugł paść :D ale i tak padłeś 2x. :( A filmy spoko :) |
Cytuj:
Taa, kanały mnie roatowały wieeele razy.^^ |
Nieprzpominam sobie tego ataku, kiedy to bylo?
Narazie w thais nie ma miejsca na orki !@! |
>.<
Cytuj:
Po 1 to jest Pandoria. Po 2 to było wczesnym rankiem a ty o 9.30 (po serwer savie zresztą) twierdzisz że niema. Po 3 najpierw pomyśl a potem pisz/mów -.- |
..l... (o.O) ..l...
Ja twierdze ę to keyloger !! X( X(
Mi odrazu wywala Norton, że Wirus X( X( |
Cytuj:
...Młotkiem, młotkiem, aż do bólu.... |
Hitmanu !!
Mi Norton 2005 wywala,że to wirus jest może to jest błąd nortona ale nawet mi sie to ściagnąc niechce ;/ X( X( X( X( X( X( X(
P.S Jeżeli to nie keyloger to sry. Ale podejrzane !! X( X( |
Cytuj:
W końcu to ty z siebie robisz <cenzura> a nie ja ;) |
w srodku jest plik.rec a nie zaden keyloger
|
Klejoger KLEJOGER... NIEŚCIĄGAĆ..
JA ŚCIĄGNOŁEM WCHODZE RANO I EQUIP NIEMAM::P Btw: Zapisz w Zipie... bo rar jest z***any |
Cytuj:
|
Cytuj:
OmgF a nie ma miejsca dlatego ze WOJNA JEST -.- -.^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Filmik strasznie n00bowski bez obrazy, ale chowasz sie jak zobaczysz byle co i w dodatku wszystko sprawdzasz
BTW jestem na filmiku: 21:36 Rivandella: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
Stanton:
Po 1 to dlatego że chciałem uchwycić cały atak. Po 2... Niemoge powiedzieć czemu bo to narusza jeden z punktów regulaminu:P PS.Tjaa, widziałem cię^^ arusiek of bhaal: Boisz się-Nieściągaj. I nieogólniaj tego, to że TY się boisz to nieznaczy że inni też Poza tym ten serw nie przyjmóje .rec . |
Cytuj:
To żuc na rapidshare.com czy jakos tak, co za problem ..... :( |
huaHauHUahUah
Ja ściągnołem i moge powiedzieć, że to nie keylogger... BTW też kręciłem filmik bardziej z przodu, może potem dam screeny ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |