![]() |
Ludziki Z Aurea I Azura Wlasnie Tu W Przerobce I Z Dsm
co ty niepowiesz dla was kazdy link to z keylogerem niemacie na czy mpostow nabijac?
|
Kolenjy Za***any Szmaciarz Daje Temat Z Keylogerami I Wirami!!!!
S****ysynu ***any Jeszcze Raz Cos Takiego ZamieŚcisz To Cie Zabije Na Aureze Bo Wiem, Że Ty To Bytibof I Niewchiodzcie Tam Bo To Wiry I Keye Moj Nortonik Sie Odzywa!!! Bana Mu!!! ( Modki Sory, Że Przeklinam Ale Ja Nienawidze CxzegoŚ Takiego ) Debile Sami NieumiejĄ Sobie ZrobiĆ Postaci Tylko HackujĄ!!! X( @EDIT: Wiesz z kąd wiedziałem?? Bo jak tylko widze butibof to juz tam niewlaze a jakoś to musiałem ułożyć nie?? Bo raz założyłeś temat gdzie było butibof i ludzie pisali, że KEYLOGER więc lecz sie szmaciaż u za***An Y |
ban temu panu nawet tam niewszedl a marudzi ze sa keylogery czlowieku lecz sie tyle ci powiem
|
Ja bym mu dał bana na ip bo juz 2 takie tematy umieszcza
z keyloggerami X( . ahh co ludzie nie wymyslą ps. też gram na aurerze (Wild Staler) |
a tobie 2 bany za zasmiecanie forum
|
Gdzie jest fak'e X(X(X(
Niezaśmiecaj forum!!!!! |
dobra juz dobra spokój! X(
już dostał bana i nic już nie powie(chyba ze sie drugi raz zarejestruje...) wiec mozecie juz przestać sie kłucic... |
Cytuj:
|
taaak?
Cytuj:
ale naprawde? gdybym musial wyymieniac to bym chyba za rok nie skonczyl |
heh keylogger i tyle !
|
dobra, ludzie uspokujcie sie
gosc ma bana, jeszce tera ip powinnien byc temat "Zdjecia I Fake'i z Keyloggerami":P dobra, prosze moderatorow o zamkniecie tego tematu poniewaz juz starczy tych wizwisk... |
omg
ej ja tu linka niewidze ;/ a co moga byc keylogery zlapane jak sie wejdzie do tematu niewchodzac na linka?? niema linka omg....
|
I dobrze ze zbanowano cie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |