Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Ludziki Z Aurea I Azura Wlasnie Tu W Przerobce I Z Dsm (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28011)

masakra01 05-03-2005 07:43

Ludziki Z Aurea I Azura Wlasnie Tu W Przerobce I Z Dsm

co ty niepowiesz dla was kazdy link to z keylogerem niemacie na czy mpostow nabijac?

RaMzEs13 05-03-2005 07:52

Kolenjy Za***any Szmaciarz Daje Temat Z Keylogerami I Wirami!!!!
S****ysynu ***any Jeszcze Raz Cos Takiego ZamieŚcisz To Cie Zabije Na Aureze Bo Wiem, Że Ty To Bytibof I Niewchiodzcie Tam Bo To Wiry I Keye Moj Nortonik Sie Odzywa!!!
Bana Mu!!! ( Modki Sory, Że Przeklinam Ale Ja Nienawidze CxzegoŚ Takiego ) Debile Sami NieumiejĄ Sobie ZrobiĆ Postaci Tylko HackujĄ!!! X(

@EDIT:

Wiesz z kąd wiedziałem?? Bo jak tylko widze butibof to juz tam niewlaze a jakoś to musiałem ułożyć nie?? Bo raz założyłeś temat gdzie było butibof i ludzie pisali, że KEYLOGER więc lecz sie szmaciaż u za***An Y

masakra01 05-03-2005 07:53

ban temu panu nawet tam niewszedl a marudzi ze sa keylogery czlowieku lecz sie tyle ci powiem

Wild Staler 05-03-2005 07:57

Ja bym mu dał bana na ip bo juz 2 takie tematy umieszcza
z keyloggerami X( .
ahh co ludzie nie wymyslą
ps. też gram na aurerze (Wild Staler)

masakra01 05-03-2005 08:01

a tobie 2 bany za zasmiecanie forum

LOLO 05-03-2005 09:01

Gdzie jest fak'e X(X(X(

Niezaśmiecaj forum!!!!!

Zene 05-03-2005 10:07

dobra juz dobra spokój! X(
już dostał bana i nic już nie powie(chyba ze sie drugi raz zarejestruje...) wiec mozecie juz przestać sie kłucic...

oscar leader the'kapy 05-03-2005 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RaMzEs13
Kolenjy Za***any Szmaciarz Daje Temat Z Keylogerami I Wirami!!!!
S****ysynu ***any Jeszcze Raz Cos Takiego ZamieŚcisz To Cie Zabije Na Aureze Bo Wiem, Że Ty To Bytibof I Niewchiodzcie Tam Bo To Wiry I Keye Moj Nortonik Sie Odzywa!!!
Bana Mu!!! ( Modki Sory, Że Przeklinam Ale Ja Nienawidze CxzegoŚ Takiego ) Debile Sami NieumiejĄ Sobie ZrobiĆ Postaci Tylko HackujĄ!!! X(

masz racje je*** **** ku*** mysl ize ktos jest takim pier*******nopem debil ja mam kumpli na aurerze heigh lvli takz eejszcze jeden taki tematr z keyem to masz hunted fo ever X( X(

Sasek62 05-03-2005 19:10

taaak?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oscar leader the'kapy
masz racje je*** **** ku*** mysl ize ktos jest takim pier*******nopem debil ja mam kumpli na aurerze heigh lvli takz eejszcze jeden taki tematr z keyem to masz hunted fo ever X( X(

nie no naprawde? ale naprawde ? ja na hibernie mam tez h-lvl kumpli i sie nie chwale ale naprawde masz? ja na cygarze mam 99999 level wiesz? *******isz?
ale naprawde? gdybym musial wyymieniac to bym chyba za rok nie skonczyl

Samotny-smutny 06-03-2005 15:13

heh keylogger i tyle !

Iriades 06-03-2005 15:30

dobra, ludzie uspokujcie sie
gosc ma bana, jeszce tera ip
powinnien byc temat
"Zdjecia I Fake'i z Keyloggerami":P
dobra, prosze moderatorow o zamkniecie tego tematu
poniewaz juz starczy tych wizwisk...

Aragorrn 06-03-2005 19:16

omg

ej ja tu linka niewidze ;/ a co moga byc keylogery zlapane jak sie wejdzie do tematu niewchodzac na linka?? niema linka omg....

NCrash 18-03-2005 21:06

I dobrze ze zbanowano cie!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17.