![]() |
UE przed depo Aurea
To filmik z UE przed depo. Warto sciagac. Jest jeden problem. Jak wlaczycie linka musicie w ramce wybrac free i macie duzymi napisami na nowej stronie DOWNLOAD:(tytul) Tak konczy jeden z master sorcow na Aurea B)
http://rapidshare.de/files/770770/ue...vando.rec.html Milego ogladania (chyba bedzie dzialal) xD |
Działa działa. Nawet fajne :]
|
Niezłe ale zupełne waste chara =/ Już lepiej było iść pkować.
|
Omg!!
Zarąbicho!! :) Masakra i jednoczesnie glupota... taki lvl... po obejzeniu patrze na tibia.com-> banished :)
|
lol, dobre dobrze ze mnie tam nie bylo :P
ile osob padlo? |
Cytuj:
@Topic Ładny mlvl jak na 34 lvl ;). |
08:43 Warning! The murder of Master Wons was not justified.
08:43 Warning! The murder of Ninupox Tebez Maker was not justified. 08:43 Warning! The murder of Godek Roxteen was not justified. 08:43 Warning! The murder of Serindipity was not justified. 08:43 Warning! The murder of Patryk The Mag was not justified. 08:43 Warning! The murder of Endorian Lionheart was not justified. 08:43 Warning! The murder of Zamlak was not justified. Nice :D |
.....
Nie moglem isc pkowac bo bylem huntowany przez Nick Ashenval. Zero runek i full mana. Ban tylko na tydzien. Moze bedzie nastepne xD Radze nie przebywac przed dp w carlin na Aurea :D
|
No no ;]
Ladnie z 7 osób zginęło. Ciekawe jakie looty ;] Odrazu jak ich zabileś logneleś sie i mialeś account banished ..... ?? ;] |
Cytuj:
|
Grats ile nobków poleciało hehhe GZ :p
|
Nice
Filmik spoko. Tak trzymać :D .
|
Grazt!!
Grazt bana :p Wlasnie padlem na pk :P Qrde
Jeszcze raz gz :cup: |
;) Dobre to było prawioe tak dobre jak moje .
|
Dobrze że mnie tam nie było w tym czasie :D a tak w ogóle to gratz :cup:
Nie grasz już tą postacią?? |
:d:d:d
daniel ty lolu =] buehehehe widze ze sie nudzisz :D UE przed dp :) no maly hardcore :) :]
ktos sciagnol loota ? 3m sie :P |
GrAtZ
hmmm.. dobry film:D niezle hity..a 7 zginelo wprost rewelacja:D
wielkie Gz |
czemu nie moge
czemu nie moge scignac filmu ??? :(
|
Cytuj:
(jak to dobrze, ze gram na non-pvp Calmerce...) |
Motyw iście rzeźnicki. Hehe co za n00by podchodza do sorca pk zeby cos dostac. Dobrze im tak B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |