![]() |
Golden Helmet
http://img.photobucket.com/albums/v3...ing/UO0001.jpg Jak widzicie to nie jest FAKE! I prosze Moderatorów aby nie kasowali!!
Miłego oglądania!! :) |
Dla mnie to fake nie wiem jak u innych B)
|
Jesli to nie fake to moglbys zdradzic skad to masz??
|
To nie jest moja postać tylko Yeki!! To jest polak... więc jeśli nie wierzycie to zagadajcie do niego.... :king:
|
Ja nie wiem co powiedziec. Widziałem album i tam sa ssy z wypasnym eq takim jak sov, e-plet, mms, rh, g legs itp. a tutaj to golden helmet i nic wiecej ciekawszego, wiec mam taka teorie ze caly eq zostal sprzedany i zainwestowano w golden helmet. Ale moze sie myle. Bardzo fajnie wyglada z G armem :]
|
Wrum Wrum
No i co z tego ,że golden helmet ?
Tak samo jakbym stanal kolo depo i pokazal E-plate ;/ -Wiadomo ,że Antice,po co pokazujesz ;[ |
Cytuj:
LOL!! Ej słuchaj nie życze sobie żebyś mi tu głupstwa pisał!! Znalazłem to oglądaj.... a nie X( :glupek: Widać..... Data założenia 04.03.05 :D |
Nie wiem ale zdaje mi sie ze nie dawno byl ten sam temat z tym samym Zdjeciem -.-
|
To ja pisałem go.... Please komentujcie! B)
|
Cytuj:
@Topic: Gratz :P |
Jesli to Antica to normalne :P
|
ale macie podniete - polak na Harmoni ma całego golden-seta i co z tego ? :P (ale chyba nie mial gh :P)(spytam sie go :P)
|
Cytuj:
|
Pikny fake >.<
P.S. dajcie link do albumu plis |
Jak dla mnie to nie jest Fake ani OTS
Rzeczywiście Fake to to nie jest napewno, ani OTS :o, ale jak już to napewno jest to Antica pownieważ jest kilka takich itemków na ty świecie.
Rzeczyiście to jest Polak i nawet jest online.Skoro to Elite Knight to napewno posiada Golden Helmet, jeśli nie wieżycie to wejdź na www.tibia.com i Antica i na dole wpiszcie Yeka i się wyświetli 120 Elite Knight |
Ludzie przecież pełno jest na Antice Golden Helmetów ok. 10 a może byście o Golden Bootsach pogadali? ;)
|
Cytuj:
Gram na harmonii ( 40 lvl ) i najlepszy sprzet jaki tam kursuje to helmet of the ancients ( pelny- 11 arm ) i ma go juz kilka osób a o golden bootsach to mozna zapomniec juz wogole. Tak samo golden helmet ....... |
X(
Cytuj:
Jakbys miał mózg to może byś myślal.Po pierwsze po co mam sie patrzec na jakis glupi helmet ,którego nigdy nie zdobęde. Po drugie nie twoje to nie pokazuj, wiesz co to są prawa autorskie ? I po c***a pokazujeszj jakies starocie,pokazalbys jakies hunty albo cos :/ Licz sie ze slowami ,po to nie mój pierwsyz użytkownik. |
Cytuj:
Nie możwile najlepsze itemy tam to: Ancient of the Helmet Pharao Sword Blue Gem Demon Helmet @Up Golden Bootsy już posiada jeden gracz w Tibii a może i więcej ;) |
Boshe odpi....traklalaLCIE sie od chlopaka, poprostu zamiescic ssa bo zobaczyl ze to polak ma helmet i to jaki X( nie duzo osob go ma mysle ze jakies 3-6 osob ma ten helmet. Na antice to norma i o to nie jest fake bo kiedys jak mialem chara na antice chyba 31lvl to huntowalem z nia :| Tylko nie wiadomo skad go ona ma ale pewno od cipow moze znalazla jakies bledy ;) pozdro dla 600 V
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |