![]() |
Thais Hunt
Słaby Thais Hunt :P
Hunt Knightem:http://rapidshare.de/files/772597/danielhunt.rec.html Hunt Druidem:http://rapidshare.de/files/772696/Thiashunt.rec.html Comment Pls Który Film Bardziej wam Się podoba? |
jupi pierwszy im first
potem dam edita bo mi sie sciagfa :p ale spoko moze ciekawe i dont know im first :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: tak no wiec tak zaje*** nie cche sie sciagac i noobie umieszczaj filmiki a nie jakies pie**** linki ku***
|
Cytuj:
(zedytuje jak sciagne...) |
Nie umiesz ściąc dam jesteś noob..
Trzeba wejsc tam na dole naćisąć free,potem poczekać i na dole nacisnąć download....LOL nOOb
|
Cytuj:
omgf nie wyzywaj go *******cu, linki sa dobre tylko trzeba na dole nacisnac free i poczekac kilka sekund -.-co do filmu moze byc ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1 jak można się tak podniecać 1 postem ?? Po 2 jak można nieumieć kliknac free/poczekać 50 sek/ściągnać ? Topic: Filmy nudne troche, noi skille żałosne. Wiem że non-pvp, ale na mino da sie trenić =P |
Skille Mam Takie Bo Nie Chce Mi Się Trenić :P ale Za to mam fajne rzeczy...
|
I Zmień Avator Bo Nie Wiadomo Co To Ma Być......
|
Cytuj:
Stuff masz taki dlatego że: a) stary serwer b) sam na niego niezapracowałeś (ktoś ci po prostu dał) c) masz taki stuff to po cholere chodzisz na bh ? Bo chyba nie dla loota -.- Co do Avatara, to widać co na nim jest. A jeśli TY nie widzisz no to sry... Co do twojego avata to Ekhmmm ma go z 5 osób na tym forum. Ahh noi jedno co mnie rozwaliło. Prawie 40 Axe, walczysz swordami i nosisz Axe Ringi xDDD |
...
Te Axe Ringi Byly z Trupa Ktorego Znalazlem i zapomnialem zostawic je w dp a axe cwiczylem przez chcwile bo myslalem ze lepdszy od swordu.....A jak coś to niech kto na pisze co na tym avatarze jest bo ja niewiem....
|
I nikt Mi Tych rzeczy nie dałi ciekawe co ty masz P SEt?
|
Nieumiesz pisać w 1 poscie ?
Musisz 2 naraz ? :> A co do eq... I tak chyba wszyscy widzą że nie zdobyłeś go sam. End of Topic, niechce mi się już z tobą urzerać ok ? :) |
Cytuj:
lol hahahahahahahahaha to ty jestes noob jaki typ woghule instrukcja obslugi noobku 1.Zjezdzasz kursorem na sam dol wciskasz free 2.Czekasz z 1 min tam na samym dole pisze ile i jak to odczekasz bedzie link pogrobimny hahahha jaki lol A tam wohule filmik spox |
Niechcesz sie przyznac ze masz p set
a te rzeczy zdobylem sam moim druidem....Nakrećswuj film w tedy sie pośmiejemy |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28007 Proszę bardzo. Pan prosi - Pan dostaje ;). Ps. To nie main char, więc sie nie podniecaj że scalak, dobra ?:) |
Hitmanu muzg
Myślisz że sciagne rara chcesz mnie shakowac i zabrac eq.LOL
|
Cytuj:
Ps. Specjalnie dla ciebie moge na ***** zmienić jak ładnie poprosisz, aha na .rec niemasz co liczyć bo ten host poprostu ich nie przyjmuje. |
Zapomnij
mam prosic zeby twoj gówniany film zobaczyć?Ty naprawde jestes glupi,zmien avatar i sknczymy ten temat...lub powiedz co to jest.
|
Dzieciak?
A tak wogle to czemu mówisz na mnie dzieciak jak nie znasz mego wieku...Ciekawe ile ty masz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |