![]() |
Życie Aarkwisa.
:kat: Wklejam tu kilka ss'ków z mojego skromnego życia na Calmerze.
Na początek kilka... advanców: C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0002 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0003 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0004 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0007 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0031 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0026 No to dość advanców. Teraz troche... smilów? =P C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0008 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0009 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0011 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0017 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0019 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0027 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0032 C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0035 No i ostatni screen: C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0034 Po tym huncie dziś padłem. :P I to odrobiłem: C:/Documents And Settings/Mateusz/Screeny z Tibii/UO0036 |
rotflmao itp
|
Hmmmmm
Chyba coś mi nie wyszło. Powiedzcie jak sie wkleja screeny! Prosze!
|
chłopcze, ty w takim wieku czy tak wolno rozumujesz?
sry, ale bezpośrednio z kompa nie da się raczej wkleić zdjęć...-,..,- |
HeH
heeheh,coś ci nie wyszło załóż jakieś konto np na phoutboch czy jak to tam sie nazywa:d
|
Kukła bidna kukla ;)
|
Fajne jak z kompa mozna ssy wklejac ? :D zaloz na photobucket i tam wlej ssy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |