Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Z 80lvlu na 1? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28078)

soldiier 05-03-2005 18:00

Z 80lvlu na 1?

Zobaczcie:
http://img.photobucket.com/albums/v661/qsar/UO0008.jpg
:p Poznajecie? To Niesamowita Ania ktora jeszcze zeszlej nocy miala 80lvl, hakneli jej konto i znalazla sie na rooku z red skulem. Rozmawialem z nia na rooku gdy gralem moim rookslayerem i powiedzial mi ze stracila:
18:04 Niesamowita Ania: dsm/g-legi/mms/rh
18:04 Niesamowita Ania: etc.
Dla mnei to straszna porazka :p Napiszcie co o tym sadzicie. Cya pzdr all.

600 V 05-03-2005 18:39

wiem...

Gdy gralem moja postac gdzies 3 dni temu widzialem ze Niesamowita jest na mainie a teraz.... ( byłem przytym jak soldiier robil ss ) TO NIE FAKE!!

Chopkers 05-03-2005 18:41

yyyyyyy ze co??!?!?! jak?!?!?! po co?!?!?! kiedy?!?!?!?!?!?
EJ!!!!!!!!
czemu tak?!?!?!!
to jest napewno ta sama postac?!?!?!?

Sorcerer The Pucek 05-03-2005 18:41

khh....
na dan00bi raz schakowali 4 chary albo 5 chyba 4 nie wazne same 80+

Mroczny_Elfo 05-03-2005 18:46

Niesamowita ja też grałem na aurea i pamietam cie i filmy z behemotami solo z exori szkoda ze miałeś haka :(( ;(

Master Of Devastation 05-03-2005 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcerer The Pucek
khh....
na dan00bi raz schakowali 4 chary albo 5 chyba 4 nie wazne same 80+

4 chary :

Zenobia Flominger 98 Elder Druid
Ex Cavator 129 Royal Paladin
Hezip 96 Royal Paladin
Xozigoso 99 Elite Knight

:(

Memuzo 05-03-2005 20:51

oj ja ja widzialem na mainie omg miala wtedy 14 lvl i widzialem jak chodzila po ogniu na darashi a wokol niej pelno cial bylo :confused: a teraz juz na roocku? ..

Logo 05-03-2005 21:11

Tez pamietam ten film solo behemoty z exori wielka szkoda :(

Ashlon 05-03-2005 21:15

No i co, ze spadla do rooka? Kiedys na eternii hacknieto chyba 101 palla i "sciagnieto" go do 40 lvlu, oraz 93 sorca i do 43 zjechali...Btw fajny nick rookchara ;)

gari 05-03-2005 21:35

OMG! Wielkie współczucia Niesamowita! Wyobrażam sobie co musiałaś poczuć jak zobaczyłaś po logu Rook. Omg, takich nOOb'ów hackerów to powinni przy urodzeniu ubijać :/.

Magikk 06-03-2005 10:50

buu

Ania zawsze byla spoko szkoda ze opusiclas juz auree ps. pier*** hakerzy X(

DR.UTi 06-03-2005 10:59

Oto kolejny powód aby Cip Soft bardziej zaczął się interesować zmniejszeniem liczby hack'ów. Co się stało to się nie odwróci, chyba że Bubble by padła i była by cofka...( Nie wiem co ja się tak czepiam tych Cip'ów =) ). Niestety, można tylko współczuć.

TheNatoorat 06-03-2005 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gari
OMG! Wielkie współczucia Niesamowita! Wyobrażam sobie co musiałaś poczuć jak zobaczyłaś po logu Rook. Omg, takich nOOb'ów hackerów to powinni przy urodzeniu ubijać :/.

Tak, mów dalej, może cię usłyszy...
Takich n00bów, co piszą n00b przez dwa "O" powinno się "przy urodzeniu ubijać"...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magikk
Ania zawsze byla spoko szkoda ze opusiclas juz auree ps. pier*** hakerzy

Taa... gratuluję interpunkcji i znajomości języka polskiego. Masz rację, po co zamiast "Pier<tururu> hakerzy" mówić np. "Skażeni hakerzy"? Lepiej popisać się znajomością mickiewiczowskiej polsczyzny, prawda?

Hakerzy, hakerzy... a co oni właściwie robili? Czy bawili się w heksach? Crackowali programy? Łamali kody?
Pewnie znaleźli perfect keyloggera gdzieś w necie (prawdopodobnie triala) i teraz niesamowicie fajosko szczycą się totalną znajomością informatyki.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DR.UTi
Oto kolejny powód aby Cip Soft bardziej zaczął się interesować zmniejszeniem liczby hack'ów. Co się stało to się nie odwróci, chyba że Bubble by padła i była by cofka...( Nie wiem co ja się tak czepiam tych Cip'ów =) ). Niestety, można tylko współczuć.

Co ma do tego CIPsoft? Czy to oni zmuszają graczy do ściągania śmieci z neta i grania z zawirusionych, kafejkowych komputerów?
To jest tylko i wyłącznie wina samych użytkowników. Niesamowita Idiotka używała pewnie TibiaGG czy innego śmiecia lub dawała swoje numerki innym ludziskom i teraz zbiera wyrazy współczucia.
Wzruszające... ;(

Brave 06-03-2005 11:32

Buahahahaha, współczucia? Hack może być spowodowany tylko i wyłącznie ściąganiem cheatów do Tibii lub podaniem komuś passów. Skoro była taką idiotką, żeby ściągać programy z niesprawdzonych źródeł to pozostaje ją tylko wyśmiać i mieć nadzieję, że ten hack będzie przestrogą dla innych cheaterów.

Mówiąc "pier*** hackerzy", z myślą o tych robiących keyloggery do tibii, to tak jakbyście popierali cheaty, bo przecież owi hackerzy nie trują zwykłych klientów Tibii, tylko cheaty do niej.
Więc do wszystkich shackowanych: nie ośmieszajcie się i nie piszcie, że mieliście hacka, bo jest to tylko i wyłącznie Wasza wina.

Garnekzupy 06-03-2005 19:12

Matko, wielkie wpolczucia :(:(:(

Gdybym dorwal takiego kolesia to....... (oczywiscie jezeli nie bylblby odemnie wyzszy :P).

Wojtas 06-03-2005 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
4 chary :

Zenobia Flominger 98 Elder Druid
Ex Cavator 129 Royal Paladin
Hezip 96 Royal Paladin
Xozigoso 99 Elite Knight

:(

właśnie to dopiero tragedia:/:/:/
Ale Ania też ma chamskiego pecha:/tak to już jest, ciekawe czy za sprawą kryją się Szwedzi tak jak w przypadku Danubi...

Asenion 06-03-2005 19:23

Stało sie i co ? Nic już się nie poradzi a ja jestem ciekaw czy używała tibi gg :confused:

ananek 06-03-2005 19:44

mnie k***a tez ostatnio hakneli w wszystko pozabierali(dobrze ze wedke i line chodz zostawil).Niesamowita wspolczuje:(

baja_bongo 06-03-2005 19:57

Byla kumpela "(:(:(:(

****a *******one hareky takich jak bym dorwal na rl to chyba zabil !!!!!

Mistyczny 06-03-2005 20:01

Raczej to wymyśliłeś ponieważ 10.02.2004 09:26:02 CET wtedy zostało załozone konto czy w 1 miech mozna nabić 80 lv. ???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26.