![]() |
Z 80lvlu na 1?
Zobaczcie:
http://img.photobucket.com/albums/v661/qsar/UO0008.jpg :p Poznajecie? To Niesamowita Ania ktora jeszcze zeszlej nocy miala 80lvl, hakneli jej konto i znalazla sie na rooku z red skulem. Rozmawialem z nia na rooku gdy gralem moim rookslayerem i powiedzial mi ze stracila: 18:04 Niesamowita Ania: dsm/g-legi/mms/rh 18:04 Niesamowita Ania: etc. Dla mnei to straszna porazka :p Napiszcie co o tym sadzicie. Cya pzdr all. |
wiem...
Gdy gralem moja postac gdzies 3 dni temu widzialem ze Niesamowita jest na mainie a teraz.... ( byłem przytym jak soldiier robil ss ) TO NIE FAKE!!
|
yyyyyyy ze co??!?!?! jak?!?!?! po co?!?!?! kiedy?!?!?!?!?!?
EJ!!!!!!!! czemu tak?!?!?!! to jest napewno ta sama postac?!?!?!? |
khh....
na dan00bi raz schakowali 4 chary albo 5 chyba 4 nie wazne same 80+ |
Niesamowita ja też grałem na aurea i pamietam cie i filmy z behemotami solo z exori szkoda ze miałeś haka :(( ;(
|
Cytuj:
4 chary : Zenobia Flominger 98 Elder Druid Ex Cavator 129 Royal Paladin Hezip 96 Royal Paladin Xozigoso 99 Elite Knight :( |
oj ja ja widzialem na mainie omg miala wtedy 14 lvl i widzialem jak chodzila po ogniu na darashi a wokol niej pelno cial bylo :confused: a teraz juz na roocku? ..
|
Tez pamietam ten film solo behemoty z exori wielka szkoda :(
|
No i co, ze spadla do rooka? Kiedys na eternii hacknieto chyba 101 palla i "sciagnieto" go do 40 lvlu, oraz 93 sorca i do 43 zjechali...Btw fajny nick rookchara ;)
|
OMG! Wielkie współczucia Niesamowita! Wyobrażam sobie co musiałaś poczuć jak zobaczyłaś po logu Rook. Omg, takich nOOb'ów hackerów to powinni przy urodzeniu ubijać :/.
|
buu
Ania zawsze byla spoko szkoda ze opusiclas juz auree ps. pier*** hakerzy X(
|
Oto kolejny powód aby Cip Soft bardziej zaczął się interesować zmniejszeniem liczby hack'ów. Co się stało to się nie odwróci, chyba że Bubble by padła i była by cofka...( Nie wiem co ja się tak czepiam tych Cip'ów =) ). Niestety, można tylko współczuć.
|
Cytuj:
Takich n00bów, co piszą n00b przez dwa "O" powinno się "przy urodzeniu ubijać"... Cytuj:
Hakerzy, hakerzy... a co oni właściwie robili? Czy bawili się w heksach? Crackowali programy? Łamali kody? Pewnie znaleźli perfect keyloggera gdzieś w necie (prawdopodobnie triala) i teraz niesamowicie fajosko szczycą się totalną znajomością informatyki. Cytuj:
To jest tylko i wyłącznie wina samych użytkowników. Niesamowita Idiotka używała pewnie TibiaGG czy innego śmiecia lub dawała swoje numerki innym ludziskom i teraz zbiera wyrazy współczucia. Wzruszające... ;( |
Buahahahaha, współczucia? Hack może być spowodowany tylko i wyłącznie ściąganiem cheatów do Tibii lub podaniem komuś passów. Skoro była taką idiotką, żeby ściągać programy z niesprawdzonych źródeł to pozostaje ją tylko wyśmiać i mieć nadzieję, że ten hack będzie przestrogą dla innych cheaterów.
Mówiąc "pier*** hackerzy", z myślą o tych robiących keyloggery do tibii, to tak jakbyście popierali cheaty, bo przecież owi hackerzy nie trują zwykłych klientów Tibii, tylko cheaty do niej. Więc do wszystkich shackowanych: nie ośmieszajcie się i nie piszcie, że mieliście hacka, bo jest to tylko i wyłącznie Wasza wina. |
Matko, wielkie wpolczucia :(:(:(
Gdybym dorwal takiego kolesia to....... (oczywiscie jezeli nie bylblby odemnie wyzszy :P). |
Cytuj:
właśnie to dopiero tragedia:/:/:/ Ale Ania też ma chamskiego pecha:/tak to już jest, ciekawe czy za sprawą kryją się Szwedzi tak jak w przypadku Danubi... |
Stało sie i co ? Nic już się nie poradzi a ja jestem ciekaw czy używała tibi gg :confused:
|
mnie k***a tez ostatnio hakneli w wszystko pozabierali(dobrze ze wedke i line chodz zostawil).Niesamowita wspolczuje:(
|
Byla kumpela "(:(:(:(
****a *******one hareky takich jak bym dorwal na rl to chyba zabil !!!!!
|
Raczej to wymyśliłeś ponieważ 10.02.2004 09:26:02 CET wtedy zostało załozone konto czy w 1 miech mozna nabić 80 lv. ???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |