![]() |
Banshee (Not QS)
Banshee i inne rzeczy na banshee quescie. (Film nie zawiera ostatniego seala i Last Rooma, zeby nie byl Quest Spoling.)
Here Rar poniewaz sa 2 filmy w srodku. |
Yeah jestem pierwszy właśnie ściągam zaras jak obejże to dam comenta
|
co za nubek
@up
Ty sie cieszysz, ze jestes pierwszy? :o moze masz juz kisiel w gaciach 8o Idz sie pochwalic n00bku. @on topic Tez se sciagne i wiem, ze bedzie ok, bo wszystkie questy sa fajne a ten z banshee chyba najlepszy. Nie podoba mi sie quest w hg-> za dlugi ale takie srednie te looty. B) Edit: to jest plik ***** wiec moze to byc cos w stylu keylogerra, ale moge sie mylic. jak sie myle, to nie najezdzac na mnie. w koncu kazdy moze sie mylic :confused: |
Cytuj:
Heh, dziwna sprawa... W środku w PLIKI. Jak sądze zmieniałeś nazwe, zapominając o końcówce .rec ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba ty na nooba wyszedles ^.- |
Ehh... walka o pierwszy post -.-'
|
:(((((((((((((((((((((((((((((((((
A mi qurwa niedziala;//////////////////////////
|
Dude,
Klikasz na link, klikasz na dole na FREE i czekasz kilkadziesiac sekund az sie plik do sicganiecia pojawi. |
%^@##^@!%#^*$&$@#$!#!$@#$^$*&^*#%$##^^@%##T&%#%
"We are really sorry, but you have downloaded 19021 KB in one hour. In order to finance this webspace, downloads just HAVE to be limited for free-users." Ludzie czemu juz nikt z Lycosa nie korzysta? Co to za mania na jakies rapidshare? :P I teraz musze czekac az mi sie IP odblokuje omg... HAIL LYCOS! :) |
Gz filmiku
|
HURRA HURRA DAŁEM POSTA JAKO 1 !!
HURRA HURRA DAŁEM POSTA JAKO 1 !!! A NIE JEDNAK KTOŚ BYŁ PRZEDEMNĄ :( Download-Ticket reserved. Please wait 30 seconds. Jak obejrze to wezme EDIT bo napisałem posta jako 1 (prawie 1) |
Cytuj:
Chyba 7 lub 8 ... |
LALALALALALALALA
Bump ^ |
Dlugo szukalem filmu z banshee quest, no i wreszcie jest :D. Szkoda tylko, ze nie ma ostatniego rooma, bo jakbys go dal, tylko nie pokazal co ze skrzynek questowych wypada to by chyba nie byl QS.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |