![]() |
No no postarales sie nawet fajne zdjecia a w szczegulnosci podobaja mi sie te z drag lordem :)
|
No wreszcie Lata threada pozadnego zrobil ;] Nice sski tylko szkoda tych 5 bp uh na hero skoro bylo 0 ( slownie zero ) loota!!
|
Gratz... super foty dawaj więcej
|
No latacz ::))
Fajne ss'ki latka az zal auree opuszczac :) Pozdrówka dla calej ekipy tam wiesz... :)
|
panicznylol to idiota nie klikac oczywiscie -----> keyloger
|
Gzz!
Nio nio, tak trzymaj. Szkoda tlyko ze na Hero loota nie bylo:/
Ale to nic bo jak ja pójde z toba to napewno cos wypadnie :p Btw. Czekam na nastepne fotosy:] Hail Aurea! Xovuvo |
Cytuj:
@topic Fajne sski ale troche słaby equip masz jak na pacca z 40 levelm ;) |
Świetna robota. Nie wiedziałem, że da sie DL zlurowac pod most dwarvów...
Czekam na nowe ss'y :P |
Cytuj:
topic: siemasz latka i ty icy tu veps :) oj gralo sie na aurerze gralo pamietam jak zes sie cieszyl jak guardian halberd kupiles a teraz z dragon lance wymiatasz wielkie gratz dla ciebie ziom |
Siemka Artur. (R2-D2) :P
Pamietasz taki tekst: "Masz więcej farta niż umiesz grać". Juz tak nie uważam :P Fajny sski On juz niestety nie ma dragon lance, zaufany przyjaciel sobie buchnął. |
...
Fajne ss... Tylko niektóre ss juz umiesciles w innym temacie ;>
Aurea r0xi0r ... ;P |
Muahahahahahah...... mam nadzieje, ze tam nie zginales bo to ja przyciagnalem tego dl'a :)
Jak tylko moj serwerek bedzie dobrze dzialal to wrzuce filmik jak sie wyciaga dl i jakie siano spada z kolesi :P Yours Joixazi |
tam z tym dlem to ja go lurowalem z joxiazi ale ciiii.....:P
|
Tak btw. dobry loot był z looorowania? ;> bo ja tam za duzo cial h-lvli nie widzialem ;> Chyba tylko Cronos padl?
|
Przy moscie tylko Cronos dostal darmowego teleporta do temple.
Wkleilem tu wszystkie ssy które mialy jakis sens takze te ktore zamiescilem w poprzednim temacie ktory ze wzgledu na nazwe nie uzyskal popularnosci. W kazdym razie prosze o jak najwicej kommentów dzieki ktorym bede mogl wniesc cos nowego do swojej gry :D |
Spod mostu tylko Cronos of Mithology dostał darmowego teleporta
do Temple. Ciekawe co mu wypadło ;) Narazie ssów mało i nieciekawe poznieważ gram jedną ręką X( Jak mi bedzie lepiej bede mogł wkleic pare lepszych exori a także spacerek po orc landzie ;) Prosze oglądających temat o komentowanie abym wiedział co w swojej grze poprawic i nałożyć nowe cele. |
Aurea pow4h! :)
Btw, szukam blokera na hero jak tylko bede mieć pacca qfa -.- Luring spoko, miałem nawet wtedy iść i zabić to gówno, ale chyba dobrze że nie poszedłem (uhing plx?) |
Joix ty lurzerze :D musialem uciekac z gsem na plecach i jeszcze na dodatek dl`a spotkalem Hardcore :D .
|
Only Prosto i wiecej komentowac nie trzeba :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |