![]() |
first fake(wykonanie cienkie ale pomysl raczej dobry
Przedstawiam jak w tibii zniszczono world trade center ( mam cos z paintem i nie moglem wyciac niepotzrebnych rzeczy z fejka dlatego zamazlalem nick bo jest noobowski -.-)
http://img.photobucket.com/albums/v2...radecenter.jpg |
Szczerze mówiac to dno ... Nic szczegulnego, takie cos robi sie kilkanascie sekund :) No more plx :evul:
|
Cytuj:
Ale chce zobaczyc jak ludzie reaguja na badziewia :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc radzę zedytować 1 posta. Moją ocenę (tak jak każdą) na temat tego fake'a, to chyba wszyscy znają ;) |
normalnie takie super extra wy***ane w kosmos ze spadlem z krzesla i se oko wybilem WYKONANIE 11/10 i pomysl 11/10 za***oza !!!! LoL
|
wiem ze wykoannie cienkie :P ale prosze o ocene pomyslu
czegos takiego przecidrz jescze nie bylo :P |
No nie!!!
Weź czlowieku jesteś moim kumpel ale z takim czymś?! ja sie do Ciebie nie przyznaje...
PoProstu rozsmieszyles mnie :D do ;( ... |
napis napisany w paincie i dwa beznadziejnie wykonane samoloty.....
co coments X( |
Cytuj:
To po co sie zabierasz za cos na czym sie kompletnie nie znasz?? Prawde mowiac przy moim talencie artystycznem ja bym lepiej to zrobil i zanim bym cokolwiek pokazywal, to dopracowal jak najlepiej potrafie.. |
Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. BLUZGAMY: :evul: :evul:
-pomysl 6/10 skad w tibi world center? -wykonanie 2/10 Jest za Ville Vallo. Po co zabierac sie za cos czego nie umiesz?! |
Cytuj:
Cienkie wykonanie to jest BEZNADZIEJNE . ludzie PAINt WASZ WRÓG |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem co ty widzisz w śmierci tysiąca ludzi :( dla mnie dno wykonanie paint rox ale i tak nie widzisz co napisałem (chyba) bo jesteś zbanowany.
|
No to i ja napisze coś:
Wykonanie tragedia (1 minuta pracy) Pomysł tragiczny (zara Bin Laden cie zjedzie ;) ) Po jakiego grzyba sie śmiejesz z takiej tragedii ?! (rany mi sie wydaje że to w wczoraj było a to już tyle lat.... ) |
Pomysł też beznadziejny, czemu żartujesz sobie z tragedii w World Trade Center? Pomijając to wychodzisz do ludzi z czymś co jest brzydsze od g*wna i jeszcze pytasz czy ludziom się podoba pomysł? Zastanów się człowieku czasem. Ciesz się, że nie jestem moderatorem, bo byś już nie ujrzał tego forum :/.
Skąd ludziom takie pomysły do łba przychodzą, nie masz o czym robić fake'ów, tylko o ludzkiej tragedii? Niestety debili nie brakuje, a ja do takich szacunku nie mam. Namawiam czytających do użycia opcji 'Report Bad Post', podobnie jak ja.. EDIT: Przepraszam, nie zauwarzyłem, że moderatorzy mają podobny tok myślenia i już zrobili co trzeba :). |
Beznadziejne... A poza tym może kogoś razić to, że z takich rzeczy sobie przysłowiowe 'jaja' robisz.
|
Cytuj:
I tu sie z tobą zgodze |
Jezu to jest tak badziewne ze az smieszne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |