![]() |
Solowanie gsow
Czesc! Mam małe pytanie odnośnie gsow, miałem pare dni 53 lvl (padłem) obecnie mam 51... Powód! Gs! Duzo osób radziło zeby iść expic na poh na gsy mówili ze dam sobie rade bo oni dawali! Poszedłem owszem zabilem lecz mnie doganial i sd zużyłem...Nastepnie tak sie zapaliłem że dalej poszedłem solowac napotkalem 2 gsy no i DED! Kiedy mam solowac gsy na jakim lvlu -.- btw jak bylem na solo mialem bohy to mialem ciut kopa PLX COMENTS!!
Sty za ortografie-.-! Aha i nie mówcie ze szpanuje lvlem bo wcale nie to nie wyczyn, ostatnio miałem tako chamsko sytuacje. |
gs biega jak 60 lev bez bohow jako knight scigalem sie z nimi i doszlem do tego;] a co do expienia na nich proponowalbym uzyc utani hura i bohow na takim lev jak masz i wszystko powinno byc dobre
moze miales lagi dlatego padles |
Cytuj:
Hm... dziwne... wytlumacz mi prosze, czemu gs doganial mnie na 70 lvlu w boh? :baby: @Topic Mozesz probowac solowac gs, ale z haste, boh, i time ringiem w bp :p Jezeli juz cie dogoni, zakladasz shield i zabijasz z sd :evul: |
Gs nie mogl mojego uhmakera na 24 dogonic a potem 60 elite w boh i haste dogonil. On zasuwa wpierw powoli, a potem szybciej. Coraz bardziej przyspiesza im dluzej go napieprzacie wiec zabijac szybko :p
|
I znowu GS...
Teraz wam powiem, RAZ I NIE BEDE JUZ SIE PRODUKOWAL! Aby ubijać GSa palem BEZ LAGÓW LUB Z MAŁYMI LAGAMI przy maksymalnej prędkości GSa potrzebny jest 60 LVL + BOH lub 50 LVL + Utani Hur. Jest to 100 % sprawdzone, sam xpie na PoHu bez przerwy i robiłem testy. Jak komuś jest to naprawdę potrzebne to mogę nakręcić film ale tak szczerze mi się nie chce. |
...
Moj bro na 15 lvlu uciekl gsowi. Po prostu gs, tak jak zerke, żuca na siebie taki czerwony czar, i wtedy przyspiesza.
|
A co lepiej użyć haste czy time ringa??
|
Cytuj:
Tak jak wyzej napisane, na twoim lvlu bohy + utani hur powinny rozwiazac problem. ~ |
Cytuj:
|
Ja mam 41 lvl obecnie i na pohu spokojnie na gs`ach expie... Boh + haste mi wystarcza w zupelnosci... Na pewnej stronie napisane jest, ze gs biegnie na maksymalnej predkosci jak 67 lvl... (41 + boh + haste = ~75)
|
Cytuj:
|
A opłaca wogule się marnowac mane na utani hur lub kaske na time ringa jeżeli chodzi o gsy? Czy lepiej siedzec na guardach lub gdze indzej?
|
Daje wam link do filmiku z GShunta, na którym możecie zobaczyć jak powoli na początku porusza sie GS. Zamieszczałem filmik już wcześniej na forum.
Link |
Film filmem ale ja chce expic na poh i tam uciekac od gsow ma ktos taki film moze??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |