![]() |
keylogger
Sorka że kolejny temat taki ale to jest dla mnie bardzo ważne był niedawno screnn z demon armor legsy ja nie niego wszedłem i co mam teraz robić czy mam keylogerra prosze o szybko pomoc poniewaz chce wejsc do tibi a sie boje ze ktos zhakuje mi postać ??? Co mam robic??? ;( ;( ;( ;( ;(
|
1) Napisać w odpowiednim temacie, wszystkim coś padło i myślą że temat zdjęcia jest najbardziej oglądanym i piszą durnoty w tym temacie...
2) A przede wszystkim poszukać !! Ta opcja naprawdę nie gryzie !!! 3) Nie wchodzić do tibii 4)Przeszukać jakimś dobrym antywirusem wykrywającym trojany 5) Nie wchodzić w linki w tematach co zakłada je osoba bedąca pierwszy dzień na forum, dająca linki do np. republiki albo url-e |
Skąd podejrzenia że tam był keylogger? Nie byłem tam w tym temacie ale chyba było gdzieś jak pozbyć się keyloggera :baby:
|
no dobra ale co mam robić ???
|
sprawdz wszystkie dyski antywirkami i antyspywarami. a co dologowania to wpisuj na zmiane 1 literke/cyferke hasla i 1 cyferke/literke numeru konta.... keyloggery gupieja.... to zawsze dziala...... a jak sprawdzisz dysk to looz graj normalnie - powinno byc dobrze...
|
Do wyszukiwania i neutralizowania tego badziewia polecam niezawodny programik Ad-aware 6.0, ktory sciagniesz za free
Ps: po sciagnieciu daj na aktualizowanie, poczym zacznij skanowac wszystkie dyski, powinno okolo 90% keylogow wykryc |
czy to jest cos takiego jak RegKey??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |