![]() |
Najładniejszy i najciekawszy awatar
Witka
Tak sobie pomyślalem ze możnaby by oceniać na tym forum ..awatary ;] . Zrobić ot.np taki konkurs na najładniejszy i najciekawszy awatar.Każdy ma prawo tylko do 1 głosu ! WPISUJEMY WG.WZORU! 1.Podajemy nick osoby na którą glosujemy 2.Dlaczego akurat wybralismy ta osobe :) (krótki opis) ;] Zapraszam do głosowania ;] |
Pojde za glosem Betikesa i rowniez zaglosuje na avatara Dejvo.
Fajne ma te avatarki, widac ze chlopak siedzial troche nad tym i nie wyszlo mu to na marne :D |
Miało być oceniane to co jest pod nickiem a nie to co ma w opisie ~.
1. N3m3s!s 2. Bo tak =P |
hmmm właśnie Avatar to obrazek pod nickiem gdyby można było wwalać takie coś jak Dejvo maw opisie to bym też dał jakiegoś gifa z fajną animacją
1. ==>Dobo<== 2. dlaczego? bo właśnie tak go sobie wyobrarzałem w RL :D :FFF . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ______ . . . . . . . . . . . ______//____Ř__\\_____. . . . . . ./ -POGOTOWIE TIBIJSKIE--/. . . . . .`----(@)==========(@). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
Jezeli pod pojeciem avatar rozumiecie animowane gify, to Dejvo by wygral ze wzgledu na brak konkurentow. Dla mnie avatar, to to samo co emblemat.
Glosuje na Julite, bo jej avatar jest najladniejszy :) |
1. Oddaję głos na Hegemmon'a
2. Bardzo klimatowy avatarek |
1.Ja głosuje na Dobo.
2. A tak jakoś jego Avatar mi się podoba |
hmmm
Dobek- fajny i klimatyczny a teraz tak: avatar to jest jesynie to co masz pod nickiem, a to pod wiadomością nazywa się Sygnaturka (sygna). To tak tytułem wyjaśnienia :) |
a moj fajny?:P
mamo,mamo a moj fajny jest?:P Powiedz powiedz:)
a serio to scorcerer a ta #tibia.pl jeszce zipie?:) 1. Scorcerer, bo jestem stronniczy |
jak dla mnie Biraldan/Betikes :)
Cytuj:
|
1: Zaglada, Dobson
2: Pewnie sobie pomyslicie ze jak zaglada na mnie to i ja na niego hrhr, Dobson to ma klime i juz :> |
1. Gonzo von Krenzel.
2. Bo jest fajny. -------------------------- 1. Zaglada. 2. Ma fajny, ale nie wiem co on przedstawia, dletego na niego głosuje. :D ---------------------------------------------- @down: zrobiłem to przypadkowo... :rolleyes: Nie wiem jak mi to wyszło, że wyglądało podobnie do wyrazu - chciałem zastąpić litery przpadkowymi znakami i hehe, dziwnie wyszło... |
Cytuj:
Cytuj:
po drugie u zagłady jest jakiś kolo z mieczem( dla mnie to jakiś ninja/samurai choć ubranko jest troche zbyt powiewne :P no i podpis jest wyraźnie kogo przedstawia "Zagłada" :P |
1.n3m3s!s
2. Jest fajny oryginalny i sam go zrobił |
1 Xanatos
2 konik jest sliczny :baby: |
1. Hegemmon
2. klimatyczny. |
A ja mam nowy awatar..
A ja mam nowy awatar...podba sie..no niech ktos zaglosuje:D...Ten awatar jest lepszy czy gorszy od tamtego waszym zdaniem?
U$3r |
Zdecydowanie lepszy. Kaktusy byly sux.
zadki: thx man :] |
|
@ U$3r
Twój avatar był kiedyś (może jeszcze jest) dostępny tylko dla rangi modów i wzwyż. Blant jak jeszcze był modem (jeśli był, jak mnie pamięć nie myli) to używał go. Nagle jakimś dziwnym trafem wielu użytkowników miało go na forum gerego i tibia.pl. Spodobał im się i dali sobie go przy pomocy "zapisz obraz jako...". To tyle z wykładu historii tego avatarka ;P @ Sesaj http://tibia.pl/images/icons/thumb_down.gif |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26. |