Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Grafy Xelloska :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28231)

Xellos 06-03-2005 19:36

Grafy Xelloska :)

Ładny mieczyk ale robiony z pomoca(ktory jest ladniejszy?? :P )
http://img227.exs.cx/my.php?loc=img2...wnsword6us.png
You see a Crown Sword(Atk:38 Def:32).It weighs 25.0 oz.
Moja pierwsza samodzielna grafika Tibi. :D
http://img229.exs.cx/my.php?loc=img2...ciedaxe9mm.png
You see a Ancied Axe(Atk:47 Def:13).It weighs 50.0 oz.

Moja tarcza, najmniej udany rysuneczek :(
http://img220.exs.cx/my.php?loc=img2...kshield1ec.png
You see a Monk Shield(Atk:0 Def:32).It weighs 67.0 oz.

PS.KOMENTOWAC TEN TEMAT I MOJE SS Z BANSHEE HUNT(temat Last big hunt od Filia the Dragon)!!!!!!

Avager 06-03-2005 19:50

Po pierwsze Czemu Sam sobie oceniłeś temat ??? na NAJLEPSZY (dałeś najlepszą ocenę) Chociaż te rysunki mówią o czymś innym
Po drugie ... Bidne
Po trzecie... nudne + bidne (patrz w Po Drugie)
po czwarte... zostaw rysunki ?
po piąte .... nie oceniaj już więcej swoich topiców !

Kub!k 06-03-2005 19:52

jestem pierwszy ? :P gratz xellos mi sie podoba :P
@ up to ja dalem ocene :P

Xellos 06-03-2005 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Po pierwsze Czemu Sam sobie oceniłeś temat ??? na NAJLEPSZY (dałeś najlepszą ocenę) Chociaż te rysunki mówią o czymś innym
Po drugie ... Bidne
Po trzecie... nudne + bidne (patrz w Po Drugie)
po czwarte... zostaw rysunki ?
po piąte .... nie oceniaj już więcej swoich topiców !

NOOB POLICE PLX!!!!!!!
XELLOS:Na forum siedzi n00b!
NOOB POLICEMAN:Prowadz
Po 5 minutahc...
XELLOS:To on!
NOOB POLICEMAN(do Avangera Tymczasowego):MAM CIE NOOBIE!

Skad wiesz ze sobie temat ocenilem.JA NIE OCENILEM OCENIL KTOS KOMU SIE PODOBALO!

Avager 06-03-2005 20:04

n00b ?

up:

Tera to ty jesteś n00bem. Zaczołeś sam kogoś oskarżać o n00bostwo a więc se przeczytaj mój podpis. Następnie nie było żadnych postów w tym temacie, temat miał ocene (wyższą niż teraz... zara zagłosuje i ja) więc miałem prawo cię osądzać o "samokrytyke" ale na PLUS a nie na minus, tak jak powinno być.

No i kolejne moje zdanie, nie długo będzie fake w roli głównej z tobą ... nub side detected ...

P.S. Stupid noob, have a nice day on street (let your Broom take you to Great Kingdom of Street Cleaners)

Colier Scoredyne 07-03-2005 15:33

Za ciekawe to one nie sa ... szczerze mowiac wogole mi sie nie podobaja :) i ile razy mozna powtarzac - JESLI TO PIERWSZE PRACE TO JEST JUZ TEMAT OD TEGO W PRZYKLEJONYM !!!! :(

Xellos 08-03-2005 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
up:

Tera to ty jesteś n00bem. Zaczołeś sam kogoś oskarżać o n00bostwo a więc se przeczytaj mój podpis. Następnie nie było żadnych postów w tym temacie, temat miał ocene (wyższą niż teraz... zara zagłosuje i ja) więc miałem prawo cię osądzać o "samokrytyke" ale na PLUS a nie na minus, tak jak powinno być.

No i kolejne moje zdanie, nie długo będzie fake w roli głównej z tobą ... nub side detected ...

P.S. Stupid noob, have a nice day on street (let your Broom take you to Great Kingdom of Street Cleaners)

To ***** jak nie jestes pewien to moze zamknij sobie pys*,to bedzie spokoj.Jesli ktos chce jeszcze zamieszczac tutaj sowje n00bowskie odp. to prosze bardzo stulic japy i siedziec cicho
Co to PS: Nie czaruj tak tym swoim angielskim,bo pewnie znasz tylko gadki typu:omg,fuck you,go away,mine i jeszcze jakies inne hasla z tibi...

Shanhaevel 08-03-2005 15:43

@up
No, tak, pewnie nic z tego nie zrozumiałeś, eh?

S.P.M 08-03-2005 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xellos
To ***** jak nie jestes pewien to moze zamknij sobie pys*,to bedzie spokoj.Jesli ktos chce jeszcze zamieszczac tutaj sowje n00bowskie odp. to prosze bardzo stulic japy i siedziec cicho
Co to PS: Nie czaruj tak tym swoim angielskim,bo pewnie znasz tylko gadki typu:omg,fuck you,go away,mine i jeszcze jakies inne hasla z tibi...

Czego jak czego ale idiotów NIE TOLERUJĘ! Zazdrościsz znajmości angielskiego?! Jego komentarze są głupie, tak?! A tWOJE podistoto?! Jesteś niższym stopniem życia, twoje komórki zapomniały jakie masz wogóle DNA, nie można nawet nazwać cIĘ zwierzęciem, bo zwierzęta mają instynkt i odruchy warunkowe. Ty nie masz nawet mózgu ani czegokolwiek co sprawowałby nad tOBĄ kontrolę! JESTEŚ NIKIM!

Sorry ale czegoś takiego nie mogę znieść. Brakuje mu argumentów to zaczyna gryźć.

powrót vavca 08-03-2005 15:49

Może nie nice ale dośc dobre 5/10.A nazywanie rzeczy zostaw najlepiej komuś innemu bo tobie to nie wychodzi;).

Xellos 08-03-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mejlun
Czego jak czego ale idiotów NIE TOLERUJĘ! Zazdrościsz znajmości angielskiego?! Jego komentarze są głupie, tak?! A tWOJE podistoto?! Jesteś niższym stopniem życia, twoje komórki zapomniały jakie masz wogóle DNA, nie można nawet nazwać cIĘ zwierzęciem, bo zwierzęta mają instynkt i odruchy warunkowe. Ty nie masz nawet mózgu ani czegokolwiek co sprawowałby nad tOBĄ kontrolę! JESTEŚ NIKIM!

Sorry ale czegoś takiego nie mogę znieść. Brakuje mu argumentów to zaczyna gryźć.

WOW ales mi przejechal. :O :O :O :O .Chyba sie rozplacze ;( ;( .A co do mojej znajomosci to wiedz ze niedlugo zdaje FC(moim 2 bracia jush zdali),wiec nie pyskuj do mnie <cenzura> bo nawet mnie nie znasz, a moge cie zapewnic ze przewyzszam ciebie i tego kogo skomentowalem w wielu rzeczach.

Baron Kaldrick 08-03-2005 20:19

Cytuj:

wiec nie pyskuj do mnie <cenzura> bo nawet mnie nie znasz, a moge cie zapewnic ze przewyzszam ciebie i tego kogo skomentowalem w wielu rzeczach.
Odpowiadając w tWÓJ sposób....Nie pyskuj do nich, ob nawet ich nie znasz. I nie możesz być niczego pewny. Przy czym ja mogę być jedneog - jesteś typem chvja/świni w chlewie. Który to świniak na lewo i prawo tryska błotem, jaki to on los mastahorz, czego to on nie umie i czego to on nie ma. I jaki to on jest dobry. A każdy inny to męski narząd rozrodczy o przerwanej ciągłości tkanek.

S.P.M 08-03-2005 20:22

Cytuj:

WOW ales mi przejechal. :O :O :O :O .Chyba sie rozplacze ;( ;( .A co do mojej znajomosci to wiedz ze niedlugo zdaje FC(moim 2 bracia jush zdali),wiec nie pyskuj do mnie <cenzura> bo nawet mnie nie znasz, a moge cie zapewnic ze przewyzszam ciebie i tego kogo skomentowalem w wielu rzeczach.

No co ty nie powiesz. FC zdajesz w wieku 13 lat? Pogratulować. W liceum się szykuje Profession Certificate, huh? Jak mi powiesz jakie są na PC wymagania to ci uwierzę.

Jowisz 08-03-2005 20:25

lol

Cytuj:

BUhahahahahah!!!! FC w twoim wieku dziecko nie rozsmieszaj mnie pewnie nawet nie wiesz co to jest. Nóp !!!!!! A Pozatym jak zakładasz temat to licz się z tym że ludzie będą cię krytykowac nóp!!

Shanhaevel 08-03-2005 20:25

@Xellos
Człowieczku, mnie nie obchodzi co ty będziesz zdawał, i tak twoje IQ brodzi w okolicach zera... Nie potrzebuję cię znać by cię oceniać. Twój iloraz inteligencji mi całkowicie wystarcza do oceny.

@down
Jeśli masz więcej niż 5 lat i taką psychikę... to szczerze (serious!) współczuję...

@down x2
ROTFL! "Oczekuję tego samego"... Sam mówisz, że obrażasz, a potem żądasz przeprosin? To tak jakby zlał cię dres i domagał się przeprosin za to, że cię pokiereszował...

Xellos 08-03-2005 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mejlun
No co ty nie powiesz. FC zdajesz w wieku 13 lat? Pogratulować. W liceum się szykuje Profession Certificate, huh? Jak mi powiesz jakie są na PC wymagania to ci uwierzę.

Lol.Skad wiesh ze napisalem prawde w wieku ;) ??????Moge chodzic rownie dobrze jush do pracy i miec kilka kont na forum i pisac ze chodze do szkoly. :P :P .A do tego napisalem chyba ze niedlugo zdaje FC.Jesli nie to .......

Xellos 08-03-2005 20:29

Temat zaszedl za daleko.To byl temat o moich grafikach, a nie o klutni ****.....Ja osobiscie przepraszam tych ktorych moze obrazilem(oczekuje tego samego).

PLX MODKOW O ZAMKNIECIE TEMATU!

Avager 08-03-2005 20:30

ta... 13 lat z przepustką przeszedł (zlitowali sie i sie sztachneli o kilka klas do przodu ;/ ). Kolejne, Jesteś Nubem (mówili o tym 100 razy), nie potrzebnie sie rzucasz jeśli 10+++ osób jest przeciwko tobie samemu (no może jakiś gostek co se zrobił konto dla jaj będzie pisać że to super mega i będzie potwierdzać twą racje). Heh... Nabijasz posty jeszcze.....

S.P.M 08-03-2005 20:34

Cytuj:

Lol.Skad wiesh ze napisalem prawde w wieku ;) ??????Moge chodzic rownie dobrze jush do pracy i miec kilka kont na forum i pisac ze chodze do szkoly. :P :P .A do tego napisalem chyba ze niedlugo zdaje FC.Jesli nie to .......

Gratuluję pracy przy kopaniu rowów (do czego innego mogli przyjąć kogoś z taką znajmością ortografii i umiejętnością wysławiania się?). Ile cI płacą? 600 zł miesięcznie? Jakie masz plany na przyszłość?
Lol - najpierw FC w wieku 13 lat, potem już pracuje. Rozwijasz się dziecko, nie ma co.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09.