![]() |
AoL
Mam pytanko dotyczace aola. Jezeli jestem w jego posiadaniu to co sie dzieje z nim po smierci jezeli mam go zalozonego? Czy zostaje on w ciele czy moze cialo pozostaje puste i aol poprostu znika. Blagam prosze o odpowiedz.
|
znika po prostu....
|
Czyli cialo pozostaje puste?? Sry ze takie pytania ale nie mam sie kogo spytac :baby:
|
Cytuj:
|
Aha dzieki za pomoc. Temat do zamkniecia bo watpie zeby ktos chcial to ogladac.
|
Ja mam inne pytanie co do aola
czy nadal sie go da kupic u eremo??
|
Cytuj:
Po ¶mierci aol znika a eq z bp zostaje.Oczywi¶cie aol musisz mieć na miejscu naszyjnika:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu tak drogo?!
19:17 You see an amulet of loss.It weighs 4.2 oz.
No wszystko ladnie, pieknie ale CZEMU TO JEST TAKIE DROGIE! qrde 50k w plecki, juz bym mogl w Boszkach sobie pylac ale z drugiej strony czuje sie bezpiecznie bo przy deadzie nic nie wypada :D |
Witam!
Tez mam pytanie co od AOL.Moj kolega mowi ze jak sie ma red skulla i AOL zalozony to po smierci znika BP, Aol i byc moze jakis item. Czy to prawda? |
Cytuj:
@Msr. Dragoon Ukradłe¶ komu¶ z tego forum avatar. Nie pamiętam komu ale juz go widziałem... |
@UP
Taki sam ma WszechStronny, ktory swego czasu napisal bardzo dobry artykul o naszym zachowaniu w tibi, podajze "Wiecei kto to jest wogule Noob", chyba tak to szlo. |
a ja znam inny sposob na to zeby plecak nie wypadl po smierci (HYBA). Po prostu wkładasz go na miejsce strzał(JESLI SIE MYLE TO POWIEDZCIE)w przypadku pala jest to niemozliwe :D
|
Cytuj:
Wiem sam keidy¶ nosiłem BP z runqami w miejscu na strzały ;/, ded i nima obu BP... |
Przy dedzie wypadaja wszytskie rzeczy do ktorych mozna cos wlozyc (Vol.20-bp, Vol. 8-parcel itd.)
|
Cytuj:
no chyba ze masz czaszke :D |
Do tasiu
a co to ma do tematu ze wypada kazda rzecz w ktorej cos moze byc ? mowimy o smierci z Aol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |