Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   AoL (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28265)

Elvis Jove 06-03-2005 22:33

AoL

Mam pytanko dotyczace aola. Jezeli jestem w jego posiadaniu to co sie dzieje z nim po smierci jezeli mam go zalozonego? Czy zostaje on w ciele czy moze cialo pozostaje puste i aol poprostu znika. Blagam prosze o odpowiedz.

Shinjix 06-03-2005 22:34

znika po prostu....

Elvis Jove 06-03-2005 22:35

Czyli cialo pozostaje puste?? Sry ze takie pytania ale nie mam sie kogo spytac :baby:

Shinjix 06-03-2005 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvis Jove
Czyli cialo pozostaje puste?? Sry ze takie pytania ale nie mam sie kogo spytac :baby:

tak, pozostaje puste...

Elvis Jove 06-03-2005 22:38

Aha dzieki za pomoc. Temat do zamkniecia bo watpie zeby ktos chcial to ogladac.

Ostra-paladynka 07-03-2005 18:57

Ja mam inne pytanie co do aola

czy nadal sie go da kupic u eremo??

powrót vavca 07-03-2005 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
tak, pozostaje puste...

chłopak sie pyta a ty ¶ciemniasz.Przez ciebie może mpa stracić ;) .
Po ¶mierci aol znika a eq z bp zostaje.Oczywi¶cie aol musisz mieć na miejscu naszyjnika:)

Sozemego 07-03-2005 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez powrót vavca
chłopak sie pyta a ty ¶ciemniasz.Przez ciebie może mpa stracić ;) .
Po ¶mierci aol znika a eq z bp zostaje.Oczywi¶cie aol musisz mieć na miejscu naszyjnika:)

On sie pytal o cialo... Martwe cialo. Ono zostaje puste, bo nic nie wypada. -.-

Shinjix 07-03-2005 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ostra-paladynka
czy nadal sie go da kupic u eremo??

tak.... ahhh, ten limit...

Msr. Dragoon 07-03-2005 19:14

Czemu tak drogo?!

19:17 You see an amulet of loss.It weighs 4.2 oz.

No wszystko ladnie, pieknie ale CZEMU TO JEST TAKIE DROGIE!

qrde 50k w plecki, juz bym mogl w Boszkach sobie pylac ale z drugiej strony czuje sie bezpiecznie bo przy deadzie nic nie wypada :D

Król Pchel 07-03-2005 19:14

Witam!
Tez mam pytanie co od AOL.Moj kolega mowi ze jak sie ma red skulla i AOL zalozony to po smierci znika BP, Aol i byc moze jakis item.
Czy to prawda?

Shinjix 07-03-2005 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Król Pchel
Witam!
Tez mam pytanie co od AOL.Moj kolega mowi ze jak sie ma red skulla i AOL zalozony to po smierci znika BP, Aol i byc moze jakis item.
Czy to prawda?

Jak masz red skulla to tibia ignoruja AOLa co za tym idzie? Spada ci wszystko: BP, eq i aol(zawsze wszystko przy red skullu spada).

@Msr. Dragoon
Ukradłe¶ komu¶ z tego forum avatar. Nie pamiętam komu ale juz go widziałem...

Luka_MM 07-03-2005 20:45

@UP

Taki sam ma WszechStronny, ktory swego czasu napisal bardzo dobry artykul o naszym zachowaniu w tibi, podajze "Wiecei kto to jest wogule Noob", chyba tak to szlo.

Kactwist 29-04-2005 18:33

a ja znam inny sposob na to zeby plecak nie wypadl po smierci (HYBA). Po prostu wkładasz go na miejsce strzał(JESLI SIE MYLE TO POWIEDZCIE)w przypadku pala jest to niemozliwe :D

Venderer 29-04-2005 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kactwist
a ja znam inny sposob na to zeby plecak nie wypadl po smierci (HYBA). Po prostu wkładasz go na miejsce strzał(JESLI SIE MYLE TO POWIEDZCIE)w przypadku pala jest to niemozliwe :D

Nie... Ta metoda NIE działa... Gdy wsadzisz BP do miejsca na strzały on wypada... Tak samo jest gdyby¶ miał 1 plecak na plecach, a 2 na miejscu ze strzałami... Wtedy wypadaj± oba :p :p :p

Wiem sam keidy¶ nosiłem BP z runqami w miejscu na strzały ;/, ded i nima obu BP...

Tasiu 29-04-2005 19:33

Przy dedzie wypadaja wszytskie rzeczy do ktorych mozna cos wlozyc (Vol.20-bp, Vol. 8-parcel itd.)

LORD VOLDEMORT 29-04-2005 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiu
Przy dedzie wypadaja wszytskie rzeczy do ktorych mozna cos wlozyc (Vol.20-bp, Vol. 8-parcel itd.)

ta jasne jak masz aola to nie wypada ci nic a amulet znika
no chyba ze masz czaszke :D

Mishima Kazama 29-04-2005 20:28

Do tasiu
a co to ma do tematu ze wypada kazda rzecz w ktorej cos moze byc ? mowimy o smierci z Aol

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07.