![]() |
Najlepszego Dobo :)
Wszystkiego Najlepszego Drogi Modku Dobo ;) Dziś dnia 6 marzec Dobo urodził się ponownie i skończył 16 lat :D Jeszcze raz wszystkeigo Najlepszego i życzę dużo prezentów :P
PS. Żeby inni dzisiejsi forumowicze obchodzący urodziny nie czuli się smutni to im też życzę Wszystkiego Najlepszego ;) |
Dołączam się do pozdrowień! Wszystkiego najlepszego, Dobo! Tylko później na kacu nie wejdź na forum i nie zrób sieczki ;)
Jest też zawsze coś takiego jak 2KC - szybki sposób na kacaa - Polecam! 8o 8o 8o 8o 8o |
Have fun irl Dobo, Congratulations!
<Present> |
Gratlulacje bobo ehh.. to moge teraz powiedziec ze jestem jasnowidzem i ze wieczorem pojdziesz sie zachlac:D
|
Wszystkiego najlepszego Dobo !!
Mam nadzieje ze impreza sie uda ;) 100 lat !! |
Ja także życze DOBO wszystkiego najlepszego .
|
|
Dzieki Dzieki :) Właśnie ide "oblewać" ;)
|
No no no wszytskiego naj naj naj Dobo.Wzruszylem sie bo to 4um laczy ludzi normalnie :p
|
Ekhmmm, dzisiaj już 7 :P
Ale co z tego: hapi birsdaj tu ju, hapi birsdaj tu ju, hapi birsdaj mister Dobo, hapi birsdaj tu juuuuuuu :) |
I wszyscy razem! ;P Hepi bersdej tu ju u uu..
|
All Your beer ale belong to us.
|
CCoo?! Opuściłem urodziny mojego ulubionego, najwspanialszego i najukochańszego modka (lick!)?!
Gratulacje na nowej drodze życia! |
Woohooo Nasz Immelman konczy 16 lat. No to wsiego naj naj, jak najdluzszych i jak najszcesliwszych lat Immelman :P
|
I just want to say Happy Birthday Dear Mod. ;)
|
Długo się powstrzymywałem, ale trudno, niech będzie.
Najlepszego. |
Cytuj:
A zebym nie dostal upomnienie za obrazanie modka, zycze takiej pani : http://img.photobucket.com/albums/v4...en/belluci.jpg :P |
OJ dobo dobo.
Starzejesz się szefie. No nie ma co narzekać - żytczę szczęśliwego oblewania :] Co jeszcze mogę życzyć? Kubka jaki na gwiazdkę otrzymał bałwan któego masz w Avku :] |
Dołanczam się do spóźnionych życzeń.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |