![]() |
Gs Solo by 21 knight >>Harmonia<<
|
WIELKIE GRATZ dla tego pana ^^
Hail Harmonia! PS: Jestem pierwszy :cup: :cup: :cup: |
DO JASNEJ CHOLERY I CO Z TEGO ZE JESTES PIERWSZY!! A CO TO JEST WYSCIG JAKIS??
Gratulacje solo gs'ka i oczywiscie skillów, ponierzaz jak na 21lvl to wrazenie niezle robią :) pozdro dla kumpla :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
No sorry ale to jest żałosne =/ Topic: Czy on sie chociarz raz SAM uhnął ?:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie no film naprawde niezły
gratz |
z u***acym sorkiem jest dosyc latwo wydaje mi sie... widac ze go uhowales
|
Cytuj:
|
Gz wielkie za solo :)
|
Już zabieram się zaściąganie, zapowiada się nieżle! Z gory GRATZ :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS.movie. Cool |
[center]Filmik taki sobie, uznanie tylko dla goscia ze nie padl bo gs potrafi ugryzc mocniej niz na tym filmie :) ale uhaliscie go równo az sie kurzylo [niech nakreci sam filmik jak sam soluje :P
________________________________________ Nick: Michal Krak Profesja: Master Sorcerrer Swiat: Azura Lev: 31 M lev: 48 Best solo:http://69.56.199.198/tibia/monsters/giantspider.gif Best team:http://69.56.199.198/tibia/monsters/dragonlord.gif |
Cytuj:
|
Nic dodac ;) Za***iste :)
JEstem dumny ze chodze z Przemkiem do klasy :P To zayebist szpecial pod wzgledem skilli ;) Hail qrwy wedrowniczki! |
Wytlumaczenie
To ja! Kapitan Rybak!
Chce oświadczyć, że wy***alem na tego gsa 2 bp uh a loot to 17 gp Kolega mnie uhnol tylko 4 razy moje eq: C-set, d lance, leather bootsy,elven amulet, axe ring uhalbym sie sam i uhalem sie tylko te 4 uhy "w swoim oku belki nie widza a w czyims drzazge" a jak nie wierzycie to trudno wy pewnie matce nie wierzycie na slowo P.S. "nie chce mi sie z wami gadac, chlopaki" nie czepiajcie sie ortografii i interpunkcji bo to znak ze nie macie sie czego czepiac P.P.S. Adamsie oni i tak nie uwierza :) :kat: |
wielkie gratz:) spox filmik
|
chyba na Annihilatoze mniej uh idzie ^.- ale gratz ale to nie solo, solo to solo
Sam sie uhasz twaz w twaz :P ale i tak Gratz jak na 21 lvl good :P |
niewierni
zrobie jeszcze jeden tylko filmiki sie naucze
a kolega krecil bo mial paccai nie czekal w kolejce |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |